"Импонује ми што и након овог мандата имам подршку СДС"

Импонује ми што ме и послије четири године мандата СДС и даље подржава, каже кандидат за начелника општине Шамац Ђорђе Миличевић

Република Српска 21.10.2020 | 16:12
"Импонује ми што и након овог мандата имам подршку СДС"

"Ђурђе Миличевић јесте кандидидован за начелника општине Шамац испред ПДП-а, али он је наш кандидат, ми га најискреније тако доживљавамо, подржавамо, и борићемо се за његову поновну побједу свим расположивим капацитетима наше странке" рекао је данас предсједник Српске демократске странке Мирко Шаровић у Шамцу, гдје је одржана заједничка промоција кандидата за начелника из ПДП-а и одборничке листе СДС-а.

"Задовољан сам околностима и резултатима којима смо дочекали предсједника Српске демократске странке Мирка Шаровића у Шамцу. Дочекали смо га скупа са кандидатом за начелника Ђорђем Миличевићем из ПДП-а који је у протекле четири године радио добро свој посао" рекао је данас у Шамцу Благоја Симић, предсједник ОО СДС Шамац, и навео како овај позитиван примјер успјешне коалицији СДС-ПДП из овог града може да се примијени и на цијелу Републику Српску.

"Подржавамо човјека који је млад, образован, способан, и прије овог мандата се доказао на руководним радним мјестима, затим на позицији начелника Шамца дао максималне резултате и његове референце противкандидату су недостижне" рекао је Симић.

Симић: на одборничкој листи СДС имамо чак 21 ново име

Симић је даље казао да је Шамац на вријеме препознао да долази нова генерација младих политичара, неоптерећених прошлошћу, спремних за озбиљне реформе и да поведу и општину и Републику Српску у правцу повећања животног стандарда, отварања нових радним мјеста и заустављања одласка младих.

Представљајући одборничку листи кандидата СДС за одборнике у СО Шамац Симић је изнио охрабрујуће чињенице:  "Одборничка листа нам је изузетно млада, на њој је чак 21 ново име. Све су то образовани, млади људи, пуни енергије и довољно мотивисани да се боре на изборима и да побиједе" и закључио  "све у свему СДС у Шамцу иде на сигурну побједу са заједничким кандидатом за начелника из ПДП-а Ђорђем Миличевићем.

Миличевић: Импонује ми што ме и послије четири године мандата СДС и даље подржава

"У протекле четири године заједничким трудом и радом направили смо значајне помаке на подручју општине Шамац. Наравно, нису ријешавани сви проблеми, има ту још младих који нам одлазе, има још незапослених, али предано радимо на рјешавању  и тих проблема" рекао је заједнички кандидат СДС-а и ПДП-а који се бори за још један мандат начелника општине Шамац.

Он је навео да се поједини проблеми локалне заједнице попут одласка младих и запошљавања морају рјешавати у сарадњи са институцијама Републике Српске. Изразио је задовољство досадашњом и будућом сарадњом са СДС-ом и нагласио да ова партија не води политику конфронтације, него сарадње и борбе за прогрес Шамца и Републике Српске.

Похвалио је листу СДС-а на којој се налазе млади људи и рекао да би тај примјер требало да слиједе и све друге политичке партије у Српској.

 "Импонује ми што ме СДС подржавају и послије четири године мандата и сарадње, а послије ових избора та сарадња може бити само још успјешнија и плодотворнија" рекао је на крају излагања заједнички кандидат ПДП-а и СДС-а за начелника општине Шамац Дорђе Миличевић.

(БН) 

                                                                                 

                                                                                 

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

Ана

21.10.2020 14:42

Па ви сте склепали с колца и конопца и ово мало својих ,,кандидата" ,полако , али сигурно одумире СДС захваљујући вама који на сва уста подржавате кандидате које су вам сервирала друге странке .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

21.10.2020 15:05

Ана, де се позабави својом странком. Она је у криминалу и расулу. Дрзавотворна странка никад неце нестати на твоју велику залост.

Name

Ре Ана

21.10.2020 15:11

Е јеси ми и ти у току политицких процеса у РС и борбе против заједницког непријатеља. Као да зивис у вријеме Марка Краљевица или ти је Миле попио памет

Name

Ана Ре Ре

21.10.2020 16:22

Ко је у расулу , знаћемо послије избора , а до тада без нервозе и смањите доживљаје !

Name

Напријед СДС

21.10.2020 15:22

Само јак СДС нас мозе спасити а колико видим даце Бог да све крене напријед, као у Црној Гори!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Ана

21.10.2020 19:14

Додик је готов нема висе пљачке дошао је крај црвеној секти вријеме је

Name

Ана Ре Ре Ана

21.10.2020 19:44

Рекох ја да смањите нервозу , сачекајмо сви изборе ,само опуштено , биће шта бити мора , жао ми је , али џаба се надате , по ко зна који пут губите !!!!

Name

Јанко

21.10.2020 15:24

Подрска СДС-у и Милицевицу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Професор

21.10.2020 16:03

Г.Милићевић је модеран политичар, толерантан на критику, чак и самокритичан, политички врло вјешт и што је најважније - има добру намјеру. Свакако најбољи посљератни шамачки начелник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

туба

21.10.2020 17:18

Ђорђе Миличевић и јесте СДС-ов кадар који је извршио одмазду у НДП,да би сада основао неки свој покрет.Жалосно је само што је знатно ослабио СДС у овом граду који је некад био убједљиво најјачи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миркан

21.10.2020 19:33

Прави момак и ријетко добар политичар на БХ сцени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срећно у Шамцу

22.10.2020 00:04

Имате јдну красну, младу и лепу мајку коју требате подржати. Мислим д је на броју 11.

ОДГОВОРИТЕ