Ово је кућа Боре Тодоровића за коју Србин из Русије даје 300.000 евра!

Кућа покојног глумца Боре Тодоровића на Звездари одувек је била интересантна за многе купце, али се он за живота није одлучио да је прода.

Забава 02.10.2020 | 13:25
Ово је кућа Боре Тодоровића за коју Србин из Русије даје 300.000 евра!

Заинтересованост не јењава иако нас је легендарни уметник напустио пре шест година. Како Курир сазнаје, некретнину чувеног Ђенке жели Србин, који годинама живи и ради у Русији и то у компанији која се повезује с председником Владимиром Путином. Овај бизнисмен је недавно дошао из Москве са намером да купи некретнину у Београду, а за око му је запала баш Борина кућа.

За то је, према нашим сазнањима спремам да Тодоровићевој удовици, гимнастичарки америчког порекла Каролин Килко, која у њој живи, плати 300.000 евра. Како бисмо проверили да ли су преговори око продаје уопште и почели наса екипа је отишла на врата породице Тодоровић на Звездари.

 

Звонили смо неколико пута, али, врата нико није отворио. Прозор који гледа на улицу је био отворен, па се из куће могао чути упаљен телевизор којои је баш био појачан. Међутим, од Борине удовице ни трага, ни гласа ниј ебило. Зато смо поразговарали са комшијама који се Тодоровића сећају само по лепом.

- Годинама сам познавао Бору. Знам и његову другу супругу, њихове ћерке, али нисам сигуран да би они желели да продају кућу. Многи су овде долазили, распитивали се да ли се продаје, али видим да и даље у њој живи Борина жена и вероватно ће тако бити до краја њеног живота. Можда није чула када сте позвонили, знате, она има здравствених проблема, а и не отвара ненајављеним гостима. Дивна је то жена, љубазна и ћерке су им васпитане - каже комшија Драган којег смо питали да ли је у скориј евреме видео Срђана Жику Тодоровића: - Жику нисам виђао. Он не долази. Заправо, од како је Бора умро, његов син овде није долазио.

Покусали смо да ступимо у контакт и са глумцем, Бориним сином из првог брака, али он није одговарао на наше позиве. Иначе, Тодоровићев дом на Звездари има око 100 квадрата и смештен је у мирној улици. Покојни глумац је сваког дана седео у оближњем ресторану и уживао читајуци новине уз кафу са пријатељима.

 

Извор: Курир.рс  Фото: Дадо Ђилас

Коментари / 0

Оставите коментар