Зорица Брунцлик заказала новогодишњи концерт у Центру „Сава“!

Најтиражнија певачица у историји еx-yу дискографије Зорица Брунцлик била је прва која је отказала свој концерт на почетку пандемије коронавируса, па је било и логично да буде и прва која ће заказати нови термин када ситуација почне да се нормализује, што се и догодило ових дана.

Забава 01.10.2020 | 18:27
Зорица Брунцлик заказала новогодишњи концерт у Центру „Сава“!

Сви обожаваоци хитова које је током вишедеценијске каријере извела једна од највећих звезда домаћег фолка моћи ће у њима да уживају на музичком спектаклу који је симболично заказан на измаку године коју би цело човечанство најрадије да заборави. Тако ће 29. децембра у Центру „Сава“ Зорица на концерту под називом „Не дам ово мало душе“ певати ову али и песме попут „Авлије“, „Када би ме питали“, „Кошава“, „А тебе нема“ и многе друге хитове.

- Много лошег је иза нас, али и даље желим да верујем да су бољи дани пред нама, и зато вас позивам да заједно испратимо ову и дочекамо нову, надам се бољу годину 29. децембра у Центру „Сава“. Најбољи доказ да се ова моја највећа жеља и остварује биће тај што ће ово бити „трећа срећа“, па нећемо морати да поново померамо термин. Ја ћу сваки дан живети са тим уверењем и молити се за то да се тада у здрављу видимо и музиком отерамо све муке које су нас снашле. До тада, чувајте ми се, молим вас. Воли вас Зорица- написала је Брунцликова на друштвеним мрежама и изазвала салву одушевљења међу пратиоцима.

Извор: ало.рс фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар