Паметан потез ДПС-а да на миран начин преда власт

- Потез ДПС-а да са власти оде на миран начин паметан је, јер је Мило Ђукановић схватио да му не би било дозвољено да уђе у четврту деценију своје владавине. Побједничка коалиција схватила је политичку реалност у Црној Гори и свијету, а српски политички лидери да би радикализација националних циљева могла да штети положају Београда и Бањалуке, речено је у емисији “Глобално” БН ТВ.

Регион 30.09.2020 | 22:26
Паметан потез ДПС-а да на миран начин преда власт

У емисији је речено да је Демократска партија социјалиста отишла са власти јер се први пут није гласало за политички програм, него за религију. Политички крај ДПС-а дошао је, како кажу, када је ударио на цркву, која је дошла у апсурдну позицију да позива на секуларност државе.

- Црногорски предсјендик Мило Ђукановић је законом о слободи вјероисповијести први пут ушао у зону политичког екстремизма, каже Владан Глишић, посланик у Скупштини Србије.

Он додаје да су Срби у Црној Гори избачени из система, а да ДПС није дозволио никакву расподјелу моћи.

- Побједничка коалиција неће испунити преизборна обећања у вези са изласком из НАТО-а и повлачења признања Косова и то није издаја бирача, него геополитичка реалност - каже професор доктор Дарко Трифуновић.

- Да ли се Мило Ђукановић преиграо или је играњем на црвено желио да подигне цијену свог опстанка и могућност да се поново врати, остаје да се види, али је чињеница да је он велики технолог власти, сагласни су учесници емисије “Глобално”.

БН ТВ

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Ја

30.09.2020 21:40

Црна Гора постаде за РС ближа од Србије.Свако мало Црна Гора.Ваљда народ лакше заборавља своје муке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАЛКАН ЦИРКУС

30.09.2020 22:47

СТА КАЗЕ ОВАЈ. ДА НА МИРАН НАЦИН ПРЕДА ВЛАСТ. ПА НА КАКАВ НАЦИН ЦЕ ЈЕ ПРЕДАТИ. НА НЕМИРАН. ОВО ЈОС ИМА САМО НА БАЛКАНУ И КОД АРАПА. КАД НЕКО ОСВОЈИ ВЛАСТ ТИ ГА УБИЈЕС. БАЛКАН ЦИРКУС. СМРДИ СВЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миланко

01.10.2020 06:36

Ма нема коме Мило да преда власт, ови сто долазе нису способни ниста висе од литија а камо ли да воде дрзавне послове...ето Милиних убрзо

ОДГОВОРИТЕ