Емотивна исповест Верице Шерифовић о свом животу

Једна од најбољих народних певачица на овим просторима Верица Шерифовић након дуже медијске паузе отворила је душу у емисији Гламур специјал и причала о свом животу.

Забава 30.09.2020 | 18:50
Емотивна исповест Верице Шерифовић о свом животу

Како је и сама истакла њени родитељи никада нису били за то да она постане певачица:

– Ма каква певачица да будем. Они су желели да ја будем домаћица и куварица јер сам већ са 10 година правила најбоље ванилице у крају – како је и сама истакла њени родитељи никада нису били за то да она постане певачица.

Овом приликом се присетила брака и са Рајком Николићем са којим је и добила ћерку Марију – То је била прва и велика љубав и много смо се волели. А у браку је свега било па и доста свадја – открива Верица.

О краљу народне музике Шабану Шаулићу једва је смогла снаге да прича и то са сузама у очима као и о њеном другом супругу Мићи Николићу који такодје није више медју нама:

– Много су то тешке теме. То су била најлепша времена али ми је сада много тешко да причам о њима јер их више нема – рекла је Верица и пустила сузе.

Најтежи период у њеном животу свакако је борба са карциномом дојке који јој је установљен 2018.године:

– Ја сам као и свака друга жена мислила да то неће мени да се деси али десило се. Борила сам се и изашла из те борбе као побеник. Није било лако али сам успела… – истакла је Верица. 

(Ало.рс  Фото: Промо) 

Коментари / 0

Оставите коментар