У полицији имао право на један позив а он наручио ћевапе!

Некада давно, пре пандемије корона вируса, они који би остали до зоре у клубу или на организованој журки пре повратка кући свратили би до омиљене брзе хране нешто да поједу. Залогаји за миран сан. Можда живот није као што је некад био, али старе навике не умиру тако лако.

Занимљивости 23.09.2020 | 20:33
У полицији имао право на један позив а он наручио ћевапе!

Популарна објава која ових дана кружи на друштвеним мрежама је фотографија кратке вести која је објављена у новинама у Републици Српској. Наиме, прича прати једног Бањалучанина којег је полиција повела у станицу на трежњење.

"Полиција Републике Српске наишла је на Бањалучанина који је спавао у аутомобилу. Пробудили су га и схватили да је прилично пијан и да није способан за вожњу. Одвели су га у полицијску станицу на тржњење. Имао је право на један позив, али није звао ни пријатеље, ни родбину, као што приведени обично чине.

Мушкарац је назвао оближњи ресторан и наручио неколико порција ћевапа за све које је тог јутра упознао на трежњењу. Понудио је и полицајце, који су били одушевљени његовим гестом", пише у краткој вести.

Извор: Блиц.зена.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Немања

05.06.2022 12:02

Један једини Гринго!!! Легенда Бањалука

ОДГОВОРИТЕ