Становници 19 улица овог града биће без струје

Због планираних радова на мрежи данас ће у више бањалучких улица и једном насељу доћи до прекида у снабдијевању електричном енергијом.

Република Српска 28.08.2020 | 07:38
Становници 19 улица овог града биће без струје

Према најави из предузећа „Електрокрајина“, у овим дијеловима града су планирани радови:

Од девет до 12 часова дијелови улица: Браце Поткоњака, Гаврила Принципа, Крфска, Орловачки пут, Милешевска, Пере Дрљаче, Старчевица и Устанички пут;

Од десет до 11 часова дијелови улица: Стевана Булајића, Слободана Дубочанина, Српских устаника, Академика Милана Васића, Старог Вујадина, Огњена Прице и Тузланска;

Од девет до 14 часова дијелови улица: Дракулићких жртава, Саничка, Краља Петра И Карађорђевића и Плитвичка, те дио насеља Пискавица.

(Српскаинфо Фото: Горан Шурлан/РАС Србија) 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Радник

28.08.2020 05:55

Де испитајте неимаре градјевинце из градске управе, а мозете директно и господара крузних токова, засто му се нов асфалт након двије три године згузва на све једном крузном току, а и на другим локацијама мимо крузних токова? Нов асфалт, плацен најскупље у Европи од најсиромаснијег народа, након двије године добије некаква ребра, идеална за избацивање из колотрага, а по снијегу и леду, идеалан за саобрацајке! На престријавању имам осјецај као да прелазим преко неке цијевурде испод асфалта која само сто не искоци из бетона. И онда ми додје министар и дроби о ЗОБС-у, а његов господар отима ли отима, краде и саком и капом, а квалитет нових саобрацајница му двогодисњи. Ено и на 9.Јануару на излазу из Добоја према БЛ аутопут им улего а нема ни две године како је функцији. Ал зато Будин рацун у банци не да није улего вец це експлодирати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

28.08.2020 07:43

Ти си свакако одписан И небитан у овоме друству гаде опозициони

Name

Ре

28.08.2020 07:49

Иди ти за капетаном броад хахаха неце ти требат крузни ток