У Теслићу Дан жалости због смрти мајке и ћерке

 - На подручју општине Теслић сутра ће бити Дан жалости поводом трагичне смрти мајке и ћерке, Свјетлане и Драгане Ливњак, које су страдале у саобраћајној несрећи.

Република Српска 17.08.2020 | 12:09
У Теслићу Дан жалости због смрти мајке и ћерке

Дан жалости је проглашен на дан када ће Свјетлана и Драгана бити сахрањене, а одлуку о томе донио је начелник општине Теслић Милан Миличевић.

"Дан жалости обиљежиће се спуштањем застава на пола копља на свим јавним установама и предузећима чији је оснивач општина Теслић и другим јавним мјестима. Сва физичка и правна лица дужна су да своје понашање односно активности усагласе са овом одлуком", саопштено је из Општинске управе.

Мајка и кћерка погинуле су у суботу, 15. августа, у судару два аутомобила у теслићком насељу Булетић, док су отац и друга малољетна кћерка превезени у Универзитетски клинички центар Републике Српске у Бањалуци и у тешком су здравственом стању. 

(Срна) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ту

17.08.2020 17:47

Недај бозе никоме тако несто да се деси.Нек им је лака црна земља.Без увреде.Засто дан залости?Многи умру,погину.Дали је то постала,некаква традиција или шта?Није ми намјера ,недај бозе,некога увриједити.

ОДГОВОРИТЕ