Северина објавила: Позитивна сам на вирус корона!

Певачица Северина Којић огласила се на свом Инстаграм профилу и потврдила да је позитивна на корона вирус, али да је њен син негативан.

Забава 14.08.2020 | 18:28
Северина објавила: Позитивна сам на вирус корона!

Она је открила да нема симптоме али да је добила позитиван тест те да се највероватније заразила од блиске особе а не на летовању у Далмацији.

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Премда немам никакве симптоме, данас сам добила потврду да сам позитивна на ЦОВИД 19, док је тест мога сина негативан. Одмах јутрос, након контакта с епидемиологом, подузела сам све мјере, промптно извијестила оца дјетета те у договори с оцем предала га два дана прије одређеног термина, да самоизолацију проведе с њим, без обзира на негативан тест. Како бисмо заједниц̌ки зас̌титили приватност и избјегли стигматизацију дјетета, уједно сам замолила оца за дискрецију. Међутим, 20 минута након с̌то је отац преузео дијете, у србијанским се медијима појавила вијест да сам зараз̌ена 'партијајуц́и по Далмацији с дјететом'. Дакле, да, имам позитиван тест, немам симптоме, заразила сам се од блиске особе, вјеројатно по повратку у Загреб, а не тијеком љетовања у Далмацији. Будуц́и је та особа јуц̌ер добила позитиван тест, одмах смо син и ја ис̌ли на поновно тестирање, јер је нас̌ први налаз био за обоје негативан. Апелирам на медије, посебно у Србији, да се суздрз̌е од објава неистинитих, непровјерених, односно измис̌љених информација.

А пост схаред бy Северина (@северина) он

" Дакле, да, имам позитиван тест, немам симптоме, заразила сам се од блиске особе, веројатно по повратку у Загреб, а не током летовања у Далмацији. Будуц́и је та особа јуц̌е добила позитиван тест, одмах смо син и ја ис̌ли на поновно тестирање, јер је нас̌ први налаз био за обоје негативан.", рекла је она.

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Мрква

14.08.2020 19:05

Заразила си се на ЈАХТИ, знамо, гледали смо, ниста ти ме замјеримо ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

забринута

14.08.2020 19:18

Qуравела досадна и богу и народу ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ето

14.08.2020 19:53

Нема паметнија посла па ко вели да мало изадје у новинама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брз

14.08.2020 21:26

Опоравак Севе краљице.