Ухапшен возач мерцедеса због несреће код Пала

- Возач "мерцедеса", који је учествовао у саобраћајној несрећи у мјесту Каловита Брда, у којој су два лица погинула, а четворо повријеђено, лишен је слободе због угрожавање јавног саобраћаја, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

Република Српска 12.08.2020 | 12:08
Ухапшен возач мерцедеса због несреће код Пала

Саобраћајна несрећа догодила се јуче у 18.25 часова, када су се сударили аутомобил "мерцедес" којим је управљало лице из Сарајева чији су иницијали А.К. и "ауди" за чијим је управљачем било лице са Пала чији су иницијали Д.Х.

Возач "аудија" и његов сувозач чији су иницијали Д.Х. погинули су на лицу мјеста.

Жена сувозач у аутомобилу "мерцедес" чији су иницијали А.Р. теже је повријеђена, док су возач и остала два путника из овог аутомобила задобили лакше повреде, које су констатоване у Клиници ургентне медицине Кошево у Сарајеву.

Увиђај су извршили полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Пале и дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву у присуству судског вјештака.

Возач А.К. осумњичен је за кривично дјело угрожавање јавног саобраћаја и лишен је слободе, а након криминалистичке обраде уз извјештај о почињеном кривичном дјелу биће предат надлежном тужилаштву.

Обдукција тијела смртно страдалих биће извршена данас у просторијама Завода за судску медицину Републике Српске у Бијељини.

Срна незванично сазнаје да је саобраћајну несрећу, у којој је погинуо брачни пар Дарио и Данијела Хршум, изазвао Амир Кујовић /36/ из Сарајева. Код Кујовића је утврђено присуство алкохола у организму и био је позитиван на тест на дрогу.

(Срна) 

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Xx

12.08.2020 10:31

Ето ста праве алкохолицари и дрогераси. Убио је двоје људи иза којих су остала малољетна дјеца. Такве треба спремити на дозивотну робију и све му одузети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Они слободно

12.08.2020 10:40

Растурају дрогу, убијају на све нацине.

Name

Ре:

12.08.2020 11:24

То је нормално понашање у Њемачкој, само што нама паламуде другачије. Шабана Шаулића и возача уби пијана будала, без дозволе, у сред Њемачке. Ено га, тобож се брани са слободе и никоме ништа. Вауу, која дојче дисциплина, култура и стандарди!

Name

ПРИЈЕДОРЧАНИН

12.08.2020 12:15

Милицијо, милицијо, милицијо....... Ауди, БМW, Мерцедес......?

Name

Ре

12.08.2020 14:42

Искрено сауцесце, трагедија ста реци! Сто се тице овог "сарајлије" или "нијемца" наркомана, он нити је сарајлија нити је нијемац него је доселио из Зепе у Њемацку па се његови улогорили у Сарајеву и он сад Сарајлија а није науцио основне зивотне принципе! Надам се да це бити правде за гастарбајтера из Зепе!

Name

?

12.08.2020 11:42

Слазем се

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мерц

12.08.2020 13:39

ЈА ВОЗИМ 40 ГОД. БЕЗ ВЕЦИХ ПРЕКРСАЈА И ПОЛИЦИЈА МЕ НАПАДНЕ СТО НИСАМ ВЕЗАН И ПИСЕ КАЗНУ, ТО ИЗГЛЕДА КАО ДА САМ НЕКОГА УБИО А ПРОЛАЗЕ ИМ ОВАКВИ СТО УБИЈАЈУ НА ЦЕСТИ. САУЦЕСЦЕ ПОРОДИЦИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јосип Броз Тито

12.08.2020 14:21

Тако размисља један Балканац. Балканац и после 50 година искуства за воланом јос и даље мисли да је сигурносни појас измисљен да полиција мозе да казњава. Имам их таквих и у фамилији, тако да ми то ниста није ново.

Name

Галеб

13.08.2020 06:36

Тотије Ронхилова династија ниси са Двора Или дворанин теско теби за дворане је закон Ниста ,ух ухапсен па сутра це бити Пустен То је са двора ,продаје дрогу за Двор и династиу ронхиловаца

ОДГОВОРИТЕ