Изнајмљени стан: Хапшење због дроге у Бијељини

Бијељинска полиција ухапсила је лице чији су иницијали Ф.П. код кога је у изнајмљеном стану пронађена дрога.

Република Српска 05.08.2020 | 10:24
Изнајмљени стан: Хапшење због дроге у Бијељини

Из Полицијске управе Бијељина саопштено је да је полиција, на основу наредбе бијељинског Основног суда, извршила претрес изнајмљеног стана који користи Ф.П. из овог града и пронашла и привремено одузела 72 сјеменке које асоцирају на сјеменке индијске конопље, 516 грама зелене биљне материје која асоцира на марихуану у мокром стању, 22 таблете и једна смрвљена таблета која асоцира на опојну дрогу "екстази", као и четири остатка од импровизоване цигарете "флоп".

У саопштењу се наводи да је Ф.П, када је водио полицијске службенике, наведену материју покушао да уништи тако што ју је убацивао у одводну цијев која води у канализацију.

О случају је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини.

У саопштењу се додаје да су резултати до којих је полиција дошла слијед континуираних мјера и радњи које полицијски службеници предузимају с циљем спречавања и сузбијања злоупотребе опојних дрога.

(БН)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

КО ШИПАК

05.08.2020 08:53

ПУНА ЈЕ РЕПУБЛИКА СРПСКА ДРОГЕ. НЕМА ТУ КО НЕ ДИЛА. УЖАС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Активиста браво

05.08.2020 08:58

напокон нека већа акција, над полетарцима. Марш а велике не дирате, не смијете. Срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Све јасно

05.08.2020 11:09

Па велики и хапсе и дилају и производе и конзумирају и суде и убијају... Ове акције су за спиновање јавности. Стварају привид нормалитета...

Name

Децко

05.08.2020 09:16

Како будала не схвата да то не мозе потонути у wц сољи? Не разумијем само ове коментаре типа "а велике не хватате"! Ста с тиме хоцете реци? Па велики прво намаме ситне рибе у дугове и увале им посао, и је ли зато сто су глупи треба опростити оним који нису велики? Грам или сто грама или сто кила, само нулта стопа толерацније према свима мозе то да ријеси! Ако зеле да хватају прво мале -нека буде!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рале

05.08.2020 10:15

Са додим долазе и зацини, е семберци хоцете се усрецити.

ОДГОВОРИТЕ