Отказан и ОК Фест: Видимо се на Тјентишту 2021.

И поред најбоље воље, максимало уложених напора, преговора и консултација са надлежним епидемиолошким службама, те подршке наше највјерније ОК публике, приморани смо да овогодишње издање Нектар ОК Феста 2020 пролонгирамо за наредну годину, кажу организатори.

Република Српска 04.08.2020 | 08:32
Отказан и ОК Фест: Видимо се на Тјентишту 2021.

"С обзиром, на епидемиолошку слику у нашој земљи, али и у цијелој регији, константан раст броја заражених на дневном нивоу, и ограничено кретање, тј. прелазак државних граница, нису створени епидемиолошки услови да фестивал буде одржан у раније најављеном термину ове године.

Одлуком Републичког штаба за ванредне ситуације, као и Општинског штаба за ванредне ситуације Општине Фоча, на снази је остала ранија мјера максималног окупљања 50 особа на јавним мјестима, и ова одлука остаје на снази наредних 14 дана.

Обзиром на капацитете нашег фестивала, те број посјетилаца из ранијих година који се мјери у хиљадама, ми нисмо у могућности да у најављеном термину, одржимо догађај у капацитету и програму за који је исти предвиђен", саопштили су организатори ОК Феста.

У договору са извођачима и осталим учесницима програма, потврђени су датуми фестивала за наредну годину, и то 16., 17. и 18. јули 2021. године, као и линеуп на три фестивалска стејџа: Апоцалyптица, Асиан Дуб Фоундатион, Ван Гогх, Бајага и Инструктори, Горан Баре & Мајке, Хладно пиво, ТБФ, М.О.Р.Т., Зостер, Буч Кесиди, Репетитор; Канда, Коџа и Небојша, Лове Хунтерс, Wхо сее, Марчело и напети Qуинтет, Ритам нереда, Атхеист Рап, Мортал Комбат, Марко Настић; Младен Томиц, Синиса Тамамовиц; Петар Дундов; Кристијан Молнар; Тони Јурановић; Небс Јацк; Алеxандер Г, као и још имена која ће накнадно бити објављена.

Осим сјајног музичког програма и у наредног години Нектар ОК Фест вам доноси још много добре забаве и садржаја у несвакидашњем амбијенту националног парка Сутјеска.

Сви ОК пакети купљени у овој години важиће и за наредну годину и нове термине Нектар ОК Феста 2021. Такође, сви власници пакета имаће прилику да уколико желе изврше поврат новца за купљене пакете или да исте уступе другој особи. Информације у вези поврата новца биће објављене на званичној фестивалској страници...

 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Скептик

04.08.2020 06:46

Бојим се да ћемо се видјети 2031. а можда и никада. Шта се свирало, свирало се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер x

04.08.2020 06:54

Сувара на апаратима. Пропаде јос један стан у Бања луци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Андриц

04.08.2020 09:00

Камо среце да то заувијек забране.Легло наркоманије,алкохола,надуваних,избодених,истетовираних...ебо вас запад,фуј.

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни

04.08.2020 09:44

ти иди на Гуцу и Мањацу, тамо нико не пије, нема тетовазу...или на Цецу, Ацу Лукаса и Дарка Лазица, фина екипа :)))))

Name

Викторино

04.08.2020 09:46

не дипр, роцк је музика а и живот а легла наркоманије су локали са народном новом музиком с тога не лапрдај него послушај нешто од домаћег роцка

Name

Андриц

04.08.2020 10:22

Ајде ајде,немојте се бунити,кад знате и сами да је тако.Свако има право да слуса ста зели,ја само говорим цињенице.Такве манифестације треба забранити или нек пусте мало инспекторе у цивилу да се просетају у по концерта...