Бањалучка пивара увозник познатих свјетских брендова

„Бањалучка пивара” наставља да посвећено ради на унапређењу пословања, уз одлучност да се још више посвети иновацијама и освајању нових тржишта.

Република Српска 30.07.2020 | 09:21
Бањалучка пивара увозник познатих свјетских брендова

Након пласмана новог производа "Бањалучког пива" из ове компаније најављују да су направили и договор о ексклузивном увозу и дистрибуцији брендова чувене глобалне "Асахи” групације. На овај начин је  њихов асортиман постао богатији за познате свјетске брендове пива као што су италијански "Перони" као и супер премиум бренд "Настро Аззурро", холандски "Гролсцх" и јапански "Асахи". 

„Уз “Нектар” који је најпродаваније пиво у БиХ, сада имамо и све омиљеније “Бањалучко пиво”, као и богат асортиман светски познатих премиум пива из Јапана, Италије и Холандије. Јако сам срећан што овим пословним подухватом употпуњујемо асортиман "Бањалучке пиваре", а потрошачима доносимо светска пива као новитет на тржишту,“ изјавио је Илија Шетка, генерални директор Бањалучке пиваре.

Препознатљиви окус бренда “Гролсцх“ датира још од  давне 1615. године. Док је “Перони“, најпродаваније пиво у Италији, које своју историју пише још од давне 1846. године, а карактерише га јединствен баланс пријатне горчине и питкости која потиче из италијанског јечма.

„Перони Настро Аззурро“ је италијански „Бирра Супериоре“ и одраз је стила и вјештине италијанских креатора. „Асахи“ је најпродаваније пиво Јапана, а настанак овог  пива је окарактерисан непоколебљивом посвећеношћу и прецизношћу јапанских пивара, те са собом носи истински дух Јапана. 

(БН)