Обављена ванредна дезинфекција болнице у Бијељини

У Бијељини је данас због погоршане епидемиолошке ситуације обављена ванредна дезинфекција болничког круга, санитетских возила и просторија Болнице "Свети Врачеви".

Република Српска 25.07.2020 | 15:08
Обављена ванредна дезинфекција болнице у Бијељини

Тај посао обавила је Специјализована јединица заштите и спасавања за дезинфекцију Републичке управе цивилне заштите Републике Српске, у складу са претходним договором са менаџментом Болнице "Свети Врачеви".

Вршилац дужности директора Болнице Златко Максимовић рекао је да превентивне мјере имају важно мјесто у здравству, посебно у условима пандемије.

"У новој организацији рада Болнице у условима епидемије вируса корона, осим комплетне реорганизације система, проширења додатних капацитета, примарно мјесто заузима превентивна заштита грађана, као и заспослених у здравственој установи", изјавио је Максимовић.

Уз захвалност руководству Републичке управе цивилне заштите, посебно њеном директору Милану Новитовићу, Максимовић је најавио је да ће овакве и сличне активности бити континуирано спровођене у овој здравственој установи, објављено је на сајту Болнице.

Максимовић је позвао и друге јавне установе да спроведу сличне активности с циљем заштите свих грађана.

(БН/Срна)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Маде ин Цанада

25.07.2020 13:42

А ја мислио да су то РУСИ трајно дезинфиковали. ХАХАХАХАХАХА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

па

25.07.2020 14:14

досли "браћа Руси" да изврше дезинфекцију.Како нема доде да се услика.Засто у пости у Б Луци не дају радницима који нису у владајућим партијана,да иду на годишњи.Мобингују их.Багро.

Name

Ре

25.07.2020 21:24

Па и у музеју савремене умјетности рс, она дир. Је отела радницима стари годисњи, који она инаце у години троси по неколико пута!!!!