Размотрен Приједлог о пореском поступку Српске

Народна скупштина Републике Српске размотрила је Приједлог закона о пореском поступку Републике Српске којим се поједностављују одређене процедуре, како за пореског обвезника, тако и за Пореску управу Српске у чијој је надлежности примјена овог закона.

Република Српска 21.07.2020 | 20:49
Размотрен Приједлог о пореском поступку Српске

Министар финансија Републике Српске Зора Видовић истакла је у завршној ријечи да Пореска управе Републике Српске годишње ради више од 5.500 контрола.

Видовићева је рекла да је у вријеме када је она дошла у Пореску управу Републике Српске дуг износио 1,8 милијарди КМ, док је сада сведен на трећину тог дуговања.

"Не може се рећи да се ништа не ради у Пореској управи Републике Српске на наплати дуговања јер то није коректно", истакла је Видовићева.

Она је додала да без усавршавања пореских службеника нема ништа од Пореске управе Републике Српске.

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић прекинуо је вечерашње засједање и наставак сједнице заказао за сутра у 10.00 часова.

Сједница Народне скупштине Републике Српске биће настављена сутра разматрањем Приједлога закона о измјени Закона о јединственом регистру финансијских извјештаја Републике Српске.

На дневном реду су и Приједлог закона о измјенама и допунама Закона о рачуноводству и ревизији Републике Српске, Нацрт закона о измјенама и допунама Закона о гасу, те избор и имерновања.

(Срна)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Дијана!

21.07.2020 19:15

Зора нема појма! Мој драги је држи само зато што слуша њега! Иде ми на живце,а и њему, али тренутно немамо никог ко је може замијенити....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Конацно

21.07.2020 22:29

Да неко спомене плин тј гас закон о гасу вец 20 година они лемудају и врдају са цијеном гасанити се зна колике су обавезе тј акцизе и остало и на основу цега они формирсју цијену гаса мислим понајвисе на овај гас за аута а вјероватно је велика муљаза и са овим за домацинства

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

22.07.2020 04:32

Унапређују глобљење народа и пљачку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАДЈА

22.07.2020 08:09

НЕМАШ ТИ ПОЈМА...... СВЕ ЈЕ ПРЕЦИЗНО НЕВЕДЕНО

Name

Ре

22.07.2020 16:30

Наравно, само да лаксе отму и стрпају у своје дзепове и запосле јос 1000 ретарда из сродницких бракова, фуј, бандо, заврсицете као 45-те, свако своје!