Душко Тошић се огласио о драми на Калемегдану

У недељу рано ујутру нападнут је српски фудбалер Душко Тошић и његов тренер Андреја Милутиновић, а о целом инциденту се огласио повремени репрезентативац Србије.

Србија 05.07.2020 | 13:46
Душко Тошић се огласио о драми на Калемегдану

Како је Тошић написао на Твитеру, ситуација је била далеко од безазлене а нападачи су осим ножевима, били наоружани и електро шоковима.

Српски фудбалер је имао јутарњи тренинг када је група наоружаних нападача желела највероватније да опљачка Тошића и остале играче.

Како Душко Тошић тврди, нападачи нису повредили ниједног фудбалера из групе на тренингу, али јесу једну жену која је била случајни пролазник, и то озбиљније.

- Да бих спречио нагађања, тачно је да смо моје колеге фудбалери (од којих тројица странаца) и ја нападнути на јутарњем тренингу, на Калемегдану. Напала нас је већа група хулигана која је била наоружана ножевима и електрошоковима. Срећом све се завршило без већих последица, полиција је благовремено реаговала и похапсила нападаче који су нажалост успели да повреде једну жену која је случајно пролазила, написао је Тошић.

 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

вркјб

05.07.2020 13:39

кога је уопште брига за такве маргиналне клошарске типове

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.07.2020 13:55

Дебилу ово је проблем друства не само у Србији вец и код нас. Вјероватно си дебил попут ових сто су напали.

Name

За Ре

05.07.2020 14:43

Коментар вам је на мјесту.Слазем се са вама.

Name

ре ре

05.07.2020 14:44

То је обичан хулигански обрачун пренсен са стадиона на улицу. Хулигана напао другог хулигана.