Данас промјенљиво и нестабилно вријеме са кишом

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити промјенљиво и нестабилно вријеме са кишом и пљусковима повремено, локално са грмљавином, а највиша дневна температура до 24 степена Целзијусова.

Република Српска 17.06.2020 | 08:18
Данас промјенљиво и нестабилно вријеме са кишом

Јутро ће бити облачно у већини крајева, једино на југу Херцеговине претежно сунчано уз малу облачност, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током пријеподнева и дана промјенљиво и нестабилно са кишом и пљусковима повремено, локално са грмљавином, понегдје и са сунчаним интервалима. 

На крајњем сјеверу могућ је по који пљусак и током ноћи. Дуваће слаб до умјерен западни и југозападни вјетар, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Дневна температура ваздуха од 15 до 20, на сјеверу и југу око 24 степена Целзијусова.

Температура ваздуха јутрос у 8.00 часова: Бјелашница шест степени Целзијусових, Чемерно 10, Хан Пијесак и Калиновик 11, Соколац и Гацко 12, Дринић 13, Сарајево и Невесиње 14, Шипово, Мркоњић Град, Рибник, Сребреница и Рудо 15, Тузла, Зеница, Дрвар, Градишка, Билећа, Вишеград и Фоча 16, Приједор, Нови Град, Зворник и Мостар 17, Бањалука, Добој, Бијељина, Требиње и Неум 18 степени Целзијуса

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар