Нестабилно уз кишу, температура до 24 степена

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити нестабилно вријеме уз развој облачности и кишу, те највишу дневну температуру до 24 степена Целзијусова.

Република Српска 15.06.2020 | 08:45
Нестабилно уз кишу, температура до 24 степена

Ујутру и прије подне у сјеверним предјелима биће претежно сунчано, а у јужним и источним промјенљиво облачно, мјестимично са кишом, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана и посллије подне биће нестабилно са кишом и пљусковима у већини предјела. Могући су и краћи сунчани интервали.

Дуваће слаб до умјерен западни и сјеверозападни вејтар, а у Херцеговини југозападни, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Дневна температура ваздуха од 17 до 22, на сјеверу и југу око 24 степена Целзијусова.

Температура ваздуха јутрос у осам часова: Бјелашница шест степени Целзијусових, Калиновик и Чемерно 10, Гацко и Невесиње 12, Мраковица, Шипово и Фоча 14, Мркоњић Град, Дрвар, Сребреница, Хан Пијесак и Рудо 15, Приједор, Нови Град, Рибник, Дринић и Билећа 16, Бањалука, Сарајево, Добој, Тузла, Соколац, Мостар и Требиње 17, Мљечаница, Србац, Зворник и Зеница 18, Бијељина и Неум 19, а Вишеград 20 степени Целзијусових.

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар