У Малешевцима одузета марихуана и кокаин

У Малешевцима код Угљевика полиција је током редовне контроле у једном возилу пронашла дрогу.

Република Српска 30.05.2020 | 13:14
У Малешевцима одузета марихуана и кокаин

Полицијски службеници Полицијске станице Угљевик  у мјесту Малешевци, зауставили су и контролисали путничко моторно  возило марке '' Пасат '' којим је управљало лице А.С. 

- На основу наредбе Основног суда у Бијељини извршено је претресање возила, те је том приликом пронађено и првремено одузет 71,5 грама зелене биљне материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу марихуану  која је била упакована у двије најлонске кесе.

Такође, пронађено је и 0,7 грама бијеле прашкасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу кокаин -   наведено је у саопштењу ПУ Бијељина.

О свему је обавјештено надлежно тужилаштво, поступајући тужилац наложио да се након документовања предмета против лица А.С. достави извјештај о почињеном кривичном дјелу '' Неовлашћена производња и промет опојних дрога''.

(БН)

 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Крко

30.05.2020 12:12

Имамо ми домаћи израз за ту биљку и не треба се фрљацати с некаквим страним изразима. Конопља није дрога! То је лијек за већину тешких болести, али коме доказати! Кад ми неко нађе само једног пацијента, који се лијечи од овисности од конопље, па онда нека се зове опојна дрога и нека буде проглашена штетном! Нема, не постоји, јер нико није доказао штетност конопље, него напротив, корисност, али је то забрањена прича, управо зато.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјокс

30.05.2020 13:13

Ма дааааа..цајеви за грипу и прехладу..мозда си на то мислио..

Name

Боб

30.05.2020 12:12

Пар грама. ТО ЈЕ НЕКИ СИРОМАХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

30.05.2020 12:29

То је искљуциво за куцну употребу,то треба да има свако домацинство да лаксе презиви ово лоповско вријеме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОЉОПРИВРЕДНА ПРОИЗВОДЊА

30.05.2020 12:33

Немере то тако, умјесто да дају подстицаје да се народ бави пољопривредном производњом, они себи отму све од јадног пољопривредника. Јадник купи сјеме, узоре њиву, засади, пршће, окопава, бере, жање...... цркне радећи и они му све отму себи. Где то има, треба да дају подстицаје

ОДГОВОРИТЕ
Name

Благоје

30.05.2020 12:39

Дрога на сваком кораку. Све је то последица неказњавања крупних риба. Зато све више и више њих креће путем криминала. Докле више тако.

ОДГОВОРИТЕ