Начелник Невесиња несмотрено оптужио Гачанина за корону!

Поводом изјаве начелника општине Невесиње Миленка Авдаловића о порасту броја заражених у овој општини, реаговао је Вукота Говедарица, бивши предсједник СДС изјавом коју је објавио на свом Фацебоок профилу.

Република Српска 23.05.2020 | 15:50
Начелник Невесиња несмотрено оптужио Гачанина за корону!

"Прочитао сам изјаву начелника општине Невесиње господина Миленка Авдаловића у којој наводи како је “један човјек из Гацка који је ожењен из невесињске породице а који је заразио пола Гацка", дошао на Ђурђевдан у једно невесињско село гдје је донио заразу", стоји у објави.

Даље наводи: "Сматрам да је изјава начелника Невесиња како је човјек из Гацка заразио половину људи у Гацку врло неодмјерена и нетачна. Било би примјерено да због овако несмотрене изјаве господин Авдаловић упути извињење човјеку кога је брутално таргетирао."

"Друго, није коректно од начелника Невесиња да кривицу искључиво приписује човјеку из Гацка ако знамо да су у то вријеме забрањена јавна окупљања од стране надлежних органа а то јавно окупљање се догодило на територији општине на чијем челу се он налази", каже се у објави.

"И треће, пошто је човјеку из Гацка кога је господин Авдаловић оптужио да је донио вирус у Невесиње, констатовано да је заражен тек 12.маја, логика налаже да се тај човјек из Гацка могао заразити на слави у Невесињу па потом вирус донијети у Гацко. Могуће али тако нешто не можемо тврдити ни ја ни господин Авдаловић", наводи Говедарица.

"И на крају, надам се да ће сви заражени вирусом бити добро и да ће се брзо опоравити а начелнику Невесиња би најискреније сугерисао да човјеку кога је можда и несмотрено за све ово оптужио, упути извињење и да убудуће буде одмјерен приликом давања изјава са позиције начелника општине", закључио је Говедарица. 

"Све се одиграло на Ђурђевдан. Човјек из Гацка који је ожењен из те невесињске породице заразио је пола Гацка па онда дошао на славу код њих у село и ето нови проблеми. Испитује се да ли је он знао да је заражен или није", рекао је начелник општине Невесиње Миленко Авдаловић коментаришући повећан број заражених у општини Невесиње. 

(БН)

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Суви

23.05.2020 14:37

Од једног је кренуо читав овај кијамет.Али је из Кине,а не из Гацка

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ухх

23.05.2020 20:46

Јел осудио клосарца? Он се на сецији весели и слави Добровољацку.

Name

Милееенко

23.05.2020 14:49

Сировина обична кикаљ. Неотесана буква. Шта друго очекивати од њега. Јели осудио свога замјеника, који је у јеку короне, дернечио и фешто, док људи нису из куће смјели изаћи. Кажњавају сиротињу, а они бучу ко волови, и силу просипају. Спој дезертера и кукавица, шта очекивати од њих, већ да оптужују људе, без аргумената, тиме показују немоћ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цоца цола миленко

23.05.2020 15:04

Па.како онда увјек побједе а сви их називају волинама..и коњинама... Изгледа да смо ми сви волине а они нама како казете буцу...нама који бирамо...нама волинама...

Name

XX

23.05.2020 15:28

Можда није баш од зета, виша је могућност да је неко покупио вирус на Терми,,маса нас је овде на заради, хаааа,, има вас више тамо него Гачана,, дерете по 1500 км а види хти приче и рекламе,, завађаш људе безвезе,, можда се ти сутра заразиш, нема баш неког правила коће и где,, ГЛУПА ТИ ЈЕ ПРИЧА СКРОЗ,, И БЕЗОБРАЗНА,,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нико

23.05.2020 16:59

Јели осудио свог замјеника И Јос њих доста изСНСД сто су у јеку епидемије фестали ста оцекивати од невесињског дјилкоса као сто је нацелник Авдаловиц поздрав из Невесиња

Name

Оле

23.05.2020 18:12

Зар тако зета дочекујете? Наравоученије - не треба се женити из Невесиња. Из тог правца добра киша и добри људи слабо долазе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

23.05.2020 18:41

Начелник је једна улизичка будала. За Митровдан је понизио све Невесињске борце. Уништио је парк код општине, а паркинг није направио. Камен темељац ће бити за изборе, са свим циркусантима. Споменик Шантићу је изгубљен или га је Нешић добио на поклон кад су правили непотребан кружни ток. Како можете очекивати неку паметну изјаву!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миленко

24.05.2020 05:55

Е Миленко поклопи сеи сути боље ти је дајес изјаве Нигдје Везе боље погледај окосебе ста се ради и обезбиједи тестове па тестирај елиту из Ремонта,,,или Невесињске господеса ,,,Осмомартовске зурке на целу са Клосарцем иСандром инспекторком,,,,та зурке суза вас и изигравање силе изакона...сто казнисте достављаца млијека. ...БОЉЕТИ ЈЕ ОБРАТИСЕ НЕВЕСИЊЦИМА ИРЕЦИ КАД ЦЕ СТЕТА ОДЗЕМЉОТРЕСА СТО ТЕ СЕФ И ТАМИНДЗИЈА ЗАБОРАВИСЕ АТИ ИХ,,,ОРДЕЊЕМ КИТИС,,,СРАМТЕ БИЛО ОНОГ ХИТЕЛАИ РУСЕВИНЕ АЦВИЈЕЦЕСАДИСОКО РЕЗИДЕНЦИЈЕДЕ ЈЕ БИСТА,,,АЛЕКСЕ САНТИЦА,,, МИСЛИС НАРОД ЗАМАЗИВАТ МАЦУХИЦАМА И КАДИФИЦАМА. И ТИДА ПРИЦАС КО ЈЕ КЛАСТЕР ....МОЗДА ТИ СЕФПОСАЉЕ. ,,,ПОКРЕТНУ БОЛНИЦУ,,,,, ,УМЈЕСТО ПОМОЦИ ЗАЗЕМЉОТРЕС. .. . ТРЕСЦЕТЕСЕИ ВИ У ОКТОБРУ БАГРО НАРОД ВАМ НА НАДНИЦИ ЗИВИ АВИ ,,,СВАЈЦАРСКУГЛУМИТЕ,,,

ОДГОВОРИТЕ
Name

xyз

24.05.2020 08:27

"Начелник" Авдаловић. Није му лако, треба истрпити сва понижења од Таминџије и осталих. Изјаве су му у складу с интелигенцијом, од напада на глумце за Митровдан, преко обраћања у скупштини до овог.

ОДГОВОРИТЕ