"Ако видите да она води С. Кореју, нешто није уреду"

Легендарни кошаркаш Денис Родман протеклих година је развио необично пријатељство са севернокорејским лидером Ким Џонг Уном.

Свијет 23.05.2020 | 13:34
"Ако видите да она води С. Кореју, нешто није уреду"

Како се Ким једно време није појављивао у јавности, због чега се спекулисало да је на операцији или да је чак преминуо, некадашња звезда НБА се, такође, огласила о овом питању.

Како каже, свет ће знати да нешто није у реду уколико Кимова сестра, Ким Јо Џонг почне да се појављује на телевизији. 

- Комуницирам са Северном Корејом, али могу ово да вам кажем - ако видите његову сестру на ТВ, како води земљу, знаћете да нешто није у реду, само то ћу рећи - рекао је Родман у емисији Пирса Моргана. 

Сматра се да би Ким Јо Џонг могла да буде следећа на трону Северне Кореје уколико се њеном брату нешто деси.

У последњих неколико година значајно је напредовала у хијерархији Радничке партије Северне Кореје, а већ је једном мењала брата у бројним дужностима када је био одсутан због болести у октобру 2014. године, преноси британски "Мирор".

- Његова сестра је дивна. Била је веома љубазна према мени када сам био тамо - рекао је Родман који је истакао да није веровао да је Ким умро како се причало раније овог месеца.

- Тамо сам вечерао са људима за које се овде причало да су мртви. Не верујем у приче о Северној Кореји док не чујем и њихову страну. Баш због чињенице да су затворени и да држе све за себе даје другима прилику да покрећу гласине са времена на време - закључио је кошаркаш, преноси "Кирир".

(Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Реган

23.05.2020 14:56

Ако ова дође у умјесто здепастог,у року од 7 дана негдје лети ракета са нуклеарном главом,такве су женке корејке

ОДГОВОРИТЕ