Ухапшена због сумње да је убила тек рођену бебу

Због сумње да је почетком априла у селу Бијело Поље, у Зети, убила своју тек рођену бебу, у Клиничком центру Црне Горе у Подгорици је ухапшена М. П. (36) из Подгорице, послије чега је приведена на саслушање у Више државно тужилаштво.

Регион 22.04.2020 | 14:36
Ухапшена због сумње да је убила тек рођену бебу

Против ње је подгоричка полиција шестог априла поднијела кривичну пријаву сумњичећи је за убиство дјетета при порођају, али су се услови за њено хапшење стекли тек послије лијечења јер је била животно угрожена послије порођаја ван медицинске установе.

Наиме, полиција је петог априла обавијештена из Клиничког центра Црне Горе да је љекарску помоћ затражила жена због компликација које су настале послије порођаја ван болнице, која то није помињала.

Међутим, љекари су утврдили о чему се ради и позвали полицију.

"Полиција је оперативним радом на терену, у склопу полицијско-тужилачке активности, и претресом имања и објекта становања женске особе пронашла беживотно тијело новорођенчета, које је по налогу надлежног тужиоца упућено на обдукцију", саопштено је из Управе полиције.

(Новости)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

А ово ...

22.04.2020 13:26

..нико некоментарисе, а зна се о корони срат навелико

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

23.04.2020 09:15

Па ово је теско коментарисат то је ван сваком достојанство убит дјете тек родјен само ме цуди да постоји закон о застарјелости овог злоцина ратни злоцин назастаријева о убиство новородјенцета застаријева има њих Јо'с сто су профиле И побјегле по њемацкој И којекуда И врате се казу застарио слуцај то треба убијат

Name

А ово

23.04.2020 15:05

немој да сазнају министри здравља.У Хр,Р.С. или Кон-ј,бит ће да је било због Вируса Цорона.