Двије особе на УКЦ-у након несреће код Делте

Двије особе повријеђене су у тешкој саобраћајној несрећи која се јуче око 18.25 часова догодила у Булевару Српске војске, у близини тржног центра Делта у Бањалуци, потврђено је за Српскаинфо.

Република Српска 08.04.2020 | 11:47
Двије особе на УКЦ-у након несреће код Делте

До несреће је дошло када су се сударили мотоцикл БМW којим је управљао Саша Кандић (51) и бицикл који је возила Дарија Пајић (40) из Бањалуке. 

– Том приликом обоје су задобили тешке повреде и они су смјештени у Универзитетски клинички центар Републике Српске у Бањалуци. Увиђај на лицу мјеста обавио је дежурни тужилац Драгана Липовчић заједно са полицијским службеницима Полицијске управе Бањалука – рекли су у бањалучком тужилаштву.

Они су додали да је тужилац наложио да се предузму све потребне радње како би се утврдио узрок ове несреће.

(Српскаинфо)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

О_о

08.04.2020 11:41

Ови бициклисти, ма то манијаци! То јури ко муве без главе, педале млате ко вентилатор, потраше мотористе, тракторе, аута, камионе. Ја сам за забрану бицикла као превозног средства!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јана

08.04.2020 13:45

Одакле потреба за генерализовањем? Ја возим бицикл и безброј пута су мотористи и аутомобили били ти манијаци који су ми могли одузети зивот да нисам пазила приликом скретања или преласка улице на мјестима где ја имам преднос. Када идем дијелом гдје није назнацено за бициклисте показем да скрецем и опет болесници крену да ме претицу не знам ста мисле тиме добити, него нецији зивот одузети уколико није неко ко пази као ја.

Name

Малеена

08.04.2020 11:45

Ето видис за ово не мозе се ни реци , младост лудост. Зелим им брз опоравак

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рашид

08.04.2020 19:38

Јесули и они заражени????

ОДГОВОРИТЕ