Џенифер и Алекс одложили "ДА" због вируса

Пјевачица и глумица Џенифер Лопез (50) и њен вјереник, спортиста Алекс Родригез (44) открили су да су принуђени да због пандемије вируса корона откажу планирано вјенчање.

Занимљивости 08.04.2020 | 10:33
Џенифер и Алекс одложили "ДА" због вируса

Џеј Ло је гостовала у емисији Елен Деџенерис гдје је признала да је вирус имао велики утицај на све њене планове око вјенчања, као и да нема појма како ће све поново да организује.

"Утицао је и на моје вјенчање. Заиста што се тиче датума и цијеле организације немам појма шта ће да буде. Као и цијели свијет на чекању смо, и то је нешто што ће морати да сачека неколико мјесеци", испричала је пјевачица.

Џенифер и Алекс нису жељели да открију детаље вјенчања, а он је раније изјавио да када дође до тога да ће гости добити авионске карте, те многи нагађају да је ријеч о егзотичној дестинацији и вјенчању на плажи.

Обзиром да су и школе широм Америке затворене због епидемије, Џеј Ло је открила и да се потпуно посветила дјеци, те да им помаже да што лакше савладају школске обавезе.

Подсјетимо, Алекс је прије нешто више од две године на романтичном путовању запросио Лопезову, након чега се она џиновским прстеном и похвалила на Инстаграму.

(Телеграф.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар