Полиицја казнила 10 особа на подручју Бијељине

Десет лица санкционисано на подручју Полицијске управе Бијељина због непоштовања наложених мјера.

Вијести 30.03.2020 | 13:57
Полиицја казнила 10 особа на подручју Бијељине

Полицијски службеници Полицијске управе Бијељина на подручју територије коју оперативно покривају, због непоштовања Закључка Републичког штаба за ванредне ситуације о ограничењу и забрани кретања лица, којом је забрањено кретање лица са навршених 65 година живота и више, као и забране кретање свим лицима на јавним површинама у времену од 20,00 до 05,00 часова, у протекла 24 часа санкционисали су укупно 10 грађана. 

Од укупног броја, седам  лица је санкционисано због непоштовања полицијског часа, два лица старости преко 65 година живота која су прекршила забрану кретања, док једно лице није поштовало изречену мјеру кућне изолације.

Наиме, 29.03.2020. године око 15,20 часова полицијски службеници Полицијске станице Лопаре на јавном мјесту у мјесту Корај општина Лопаре, затекли су лице М.Х. држављанин Холандије, који није поштовао мјеру кућне изолације. Лице М.Х. је прекршајно санкционисано. О свему је обавјештен надлежни Дом здравља, као и Штаб за ванредне ситуације општине Лопаре ради предузимања даљих мјера према наведеном лицу. 

Полицијска управа Бијељина апелује на грађане да поштују Закључак Републичког штаба за ванредне ситуације о обавезном спровођењу мјера за реаговање на појаву болести изазване новим вирусом корона (ЦОВИД-19) у Републици Српској, а којим се прописују ванредне мјере у циљу превенције ширења вируса корона „САРС-ЦоВ-2“ и „ЦОВИД-19“ болести на територији Републике Српске, саопштено је из Полицијске управе Бијељина.

(БН)

(Форо: Инфо БН)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ухх

30.03.2020 12:16

Сто казњавате старе здраве људе? Јадни морају на њиву,од цега це да зиве? Јел од 250км. Или цак ни то немају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Галеб

31.03.2020 00:39

Каква полиција ако је полиција вец би ухапсили Мицица то су само криминалци И криминални снобови Ронхила И ронхиловаца

ОДГОВОРИТЕ