Дневник 2 29.02.2020.

Република Српска 29.02.2020 | 18:15
Дневник 2 29.02.2020.

- Послије ослобађајућих пресуда Основнг суда у Бањалуци, чланови групе "Правда за Давида" најављују пријаве  против полицајаца. 

- И даље се не зна тачан број грађана који ће остати без здравственог осигурања у Републици Српској. Фонд ће продужити рок за пријаву.

- Да ли ће нови Закон о инспекцијама спријечити сиву економију у Републици Српској?

- Због губитка земљишта у центру Бањалуке вриједног десетине милиона марака, опозиција тражи ванредну сједницу скупштине града.

- У Подгорици данас велика Светосимеоновска литија! 

БН ТВ 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Пепа Бакљајиц

29.02.2020 17:48

Сива економија је једина економија коју имамо - засто да је заустављамо?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сократ

29.02.2020 17:52

Нама треба Меритократија: водство, теоретски засновано на заслугама, таленту, вештини, интелигенцији и другим релевантним вештинама, пре него на наследу (аристократија), богатству (плутократија) или вољи вецине (демократија). Инаце даље срљамо у пропаст! Какав Додик и СНСД - то је најгори друствени сљам покупљен непосредно након оконцања рата!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миркан

29.02.2020 17:58

Без здравственог осигурања, до даљег ће остати и многи грађани који испуњавају неки од поредвиђених услова, јер од силних гужви, барем је тако у Бања Луци, не могу доћи на ред на шалтерима.Проблем ових дана имају и грађани који су здравствено осигурани јер због гужве не могу да овјере здравствене књижице,па ће у случају да морају код љекара или у апотеку морати, ни криви ни дужни, да плате пуну цијену услуге или лијека.Као и обично, све се ломи преко леђа недужних грађана.

ОДГОВОРИТЕ