Градишка: Ухапшен пијани возач без возачке дозволе

Полицијски службеници Полицијске станице Србац синоћ око 22:15 минута у мјесту Ситнеши лишили су слободе лице М.Б. из истог села због управљања нерегистрованим путничким аутомобилом „ВW-19Е“, без возачке дозволе и у припитом стању.  

Република Српска 25.02.2020 | 13:17
Градишка: Ухапшен пијани возач без возачке дозволе

Алкотестом је утврђено да је М. Б. имао чак 3,15 промила алкохола у организму. 

Због почињених тежих прекршаја у области безбједности саобраћаја, пијани возач је приведен, а аутомобил привремено одузет.

Како је наведено у данашњем саопштењу за јавност из Полицијске управе Градишка, ради се о лицу вишеструком повратнику у извршењу прекршаја које има и већи износ неплаћених новчаних казни.

Након престанка разлога за задржавање М. Б. пуштен на слободу, а Основном суду, одјељењу за прекршаје Градишка биће против њега поднесен захтјев за покретање прекршајне пријаве.

Из ове управе упозоравају учеснике у саобраћају да ће наставити појачане активности на контроли, како брзине, тако и техничке исправности моторних возила.

(БН/С. К.)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Скептик

25.02.2020 16:03

Припитом (?!) стању... А имао је 3.2 промила...Био је п'јан ко летва!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

25.02.2020 18:17

Да је имао возацку било би све ок.

Name

Дрекавац

26.02.2020 19:56

Друштвено допуштено и пожељно понашање. Такве домаћине на слободу, па гањајте ко ће засадити неколико конопљи. Од алкохола нема погубније ствари, али сви ћуте и гледају да се то заташкава.

ОДГОВОРИТЕ