„Скарлет лејди“- луксузни крузер само за одрасле!

Британски милијардер Ричард Брансон представио је нови луксузни крузер којим ће моћи да крстаре само старији од 18 година.

Занимљивости 23.02.2020 | 17:19
„Скарлет лејди“- луксузни крузер само за одрасле!

Бренсонов крузер, Скарлет лејди, који се још налази у пристаништу у Доверу, у Енглеској, представљен је у петак. Британски милијардер верује да ће својим модерним дизајном и правилом да се могу укрцати само одрасле особе крузер привући велико интересовање.

Скарлет лејди ће се на пловидбу отиснути у априлу. База ће јој бити у Мајамију, а углавном ће нудити крстарење Карибима.

„Заиста је посебна. Сарађивали смо са водећим светским дизајнерима, уметницима и архитектама како бисмо путницима понудили сасвим ново искуство“, напомиње Брансон на промоцији новог крузера.

Циљна група су му одрасли, али млађи одрасли људи којима жели да понуди услуге које нису доступне на многим другим сличним пловилима.

Крузер има 78 луксузних рок-стар апартмана међу којима је 15 мега рок-стар, а који су опет подељени на масив, феб, пош и горџус апартмане. Цене се крећу од око 19.000 долара по апартману, а најјефтиније кабине коштају 1.600 долара. У понуди су тродневна и четвородневна крстарења.

Скарлет лејди је први од три планирана крузера компаније „Вирџин војаџерс“, основане крајем 2014. године, а која је део Брансоновог царства.

Други крузер ће бити оперативан 2021, а трећи 2022. године. Крузер Скарлет лејди је тежак 60.000 тона, произвела га је компанија "Финцантиери", дуг је 278 и широк 38 метара и има 1.430 кабина. Може примити више од 2.770 путника и 1.160 чланова посаде.

На промоцији је посебно наглашено да ће на крузеру бити забрањено коришћење једнократне пластике.

Извор: РТС

Коментари / 0

Оставите коментар