Држављанин БиХ ухапшен због смрти дјевојке у Загребу

Радоје Р., 30-годишњи држављанин БиХ с пребивалиштем у Хрватској, приведен је због смрти малољетне дјевојке чије је тијело пронађено у суботу ујутро у загребачком насељу Сопот.

Регион 17.02.2020 | 09:38
Држављанин БиХ ухапшен због смрти дјевојке у Загребу

Тијело 16-годишње дјевојке нађено је пред подрумом једне зграде, а било је умотано у тепих.

Но, ту лежи прва непознаница у овом случају. Наиме, није јасно која је улога 30-годишњака у цијелој причи. Он је, наиме, негирао да ју је убио. Полицији је казао како је са дјевојком био у стану у петак навече. Заспао је, а кад се пробудио, како је испричао, дјевојка је већ била мртва.

Друга непознаница је узрок смрти. Још није јасно како је точно малољетна дјевојка умрла. Налази би требали утврдити је ли дјевојка била под утјецајем опијата.

Но, можда и највећа непознаница је како се тијело дјевојке нашло у згради удаљеној неколико стотина метара од стана у којој је Радоје Р. у петак навече боравио са дјевојком.

Дјевојка је била замотана у тепих и остављена пред подрумом у згради у Земљаковој улици. Умрла је у стану у Шеновој. Засад није јасно како је и кад точно тијело пренесено те је ли мушкарац имао помагача с обзиром на то да није лако пренијети тијело умотано у тепих.

(Индеx.хр) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Јебем ли вам м....

17.02.2020 13:21

Проклети наркотици.... И дилери

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јебем вам све...

17.02.2020 17:58

Ста ради дрзава и полиција?

ОДГОВОРИТЕ