Током дана сунчано вријеме, температура 12

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће након облачног јутра бити сунчано, али мало свјежије него претходних дана, уз највишу температуру до 12 степени Целзијусових.

Република Српска 30.01.2020 | 08:11
Током дана сунчано вријеме, температура 12

Прије подне претежно облачно у централном појасу, на сјевероистоку и истоку, уз могућност за слабе падавине, у нижим предјелима росуље, а у централном планинском појасу снијега.

У осталим предјелима мало до умјерено облачно и прохладно, на југу ведро, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана смањење облачности уз све више сунчаног времена, једино ће на сјеверу и сјевероистоку остати промјенљиво облачно али такође суво вријеме.

Дуваће слаб вјетар већи дио дана, јужни и југозападни, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Дневна температура биће од пет до 10, на западу, југозападу и југу локално 12, а на висоравнима и котлинским предјелима од један степен Целзијусов.

Температура измјерена јутрос у 7.00 часова: Бјелашница минус осам степени Целзијусових, Дрвар и Чемерно минус четири, Хан Пијесак, Гацко и Дринић минус три, Соколац и Калиновик минус два, Нови Град, Билећа и Шипово минус један, Тузла, Рибник, Источно Сарајево и Сарајево нула, Мркоњић Град, Зворник, Бањалука, Градишка, Добој, Топола и Сребреница један, Зеница, Рудо, Вишеград, Требиње и Бијељина два, Фоча три, Мостар четири и Неум седам степени Целзијусових.

Висина снијега: Хан Пијесак 30 центиметара, Соколац седам, Сребреница и Чемерно четири центиметра. 

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар