Скуп опозиције у Братунцу: Ово је политика побједе, а њихова је политика пораза (ВИДЕО)

- Ово је политка побједе, њихова је политика пораза, Милокраде престани да крадеш државу! Нису борци стварали Републику Српску, да је политичари краду... Ко прави подјеле у народу? Треба нам један поштен судија и тужилац... Они су праве издајице зато су нас раскућили и подијели. Зар Дрина да буде граница између нас и Србије...

Република Српска 25.01.2020 | 16:46
Скуп опозиције у Братунцу: Ово је политика побједе, а њихова је политика пораза (ВИДЕО)

Ово су само неке поруке које су се вечерас чуле у препуној сали у Братунцу, која је била тијесна да прими све заинтересоване грађане да чују посланике опозиције у НСРС, који су одржали скуп, упркос ранијој забрани оних који не желе да их чују и који дају подршку корумпираној власти Републике Српске. 

Посланик ПДП Драшко Станивуковић је рекао да с пуним правом може да каже да ово што власт ради није добро. "Краду, убијају, издају и уништавају народ и Републику Српску", казао је Станивуковић, додајући да им то више неће ићи, јер се народ све више буди... 

- Ово је политка побједе, њихова је полиитка пораза, поручио је Станивуковић.

Током обраћања, он је поздравио и Младена Иванића, који је стигао у Братунац, и који је рекао "да је ту да подржи посланике НСРС, посебно њих троје младих Јелену, Драшка, Небојшу...

"Нисам сумњао у Братунац, права ствар сте ви народе. Милокраде престани да крадеш државу", казао је сеф посланичког клуба СДС Миладин Станић током обраћања великом броју грађана. Поздравио је и оне који су били испред сале и пажљиво слушали учеснике овог скупа.

"Данас је теже организовати овакав скуп јер су казне веће него за оне који се баве криминалом. Зар је већи гријех изговорити ружну ријеч него покрасти Републику Српску, јер мени замјерају да користим често тешке ријечи", казао је Станић, питајући:

" Шта су добиле породице погинулих бораца. Тугу и то да до правде никада не могу доћи. Молим оне који су против уласка у НАТО да устану", након чега су сви устали и тако даби своју подршку да се не иде у НАТО.

- Видиш Милораде. НАТО хоће да подијели и уништи српски народ. БиХ је задња мета за подјелу српског народа. Ресурси треба да се користе за добробит народа а не за њихове приватне ствари", казао је Станић.

- Зашто неко прави подјеле у народу и зашто подјеле неком одговарају, упитала је посланица и потпредсједница ПДП Јелена Тривић.

Нагласила је да се бори против тога, јер ово је, како је рекла, и моја и ваша Република Српска.

"Ја се борим против подјела... Зашто би нама неко пријетио да овдје у Братунац не смијемо да дођемо. Видите да се не плашимо видите да смијемо, поручила је Тривићева.

-Овдје има људи који су чланови партија и чак они који нису у политичким странкама. Али нама не требају подјеле. Ја се борим притив тога. Размишљајући о контра митингу запитам се за који новац то неко може да ради. Моје право је да дођем овдје. Иза себе немам ништа нечасно, немам ораха у џепу и зашто би се бојала. Ја се не бојим и то видите и сами јер смо вечерас дошли", казала је она.

Поздрављајући посебно борце, Тривићева је рекла да се они нису борили за земљу која треба да буде подијељена и земљу коју би политичари крали.

"Цитирајући владику Николаја, рекла је "не кради државу своју, јер ко украде од своје државе он је одговоран за 15 милиона крађа, а ко украде од Републике Српске он је одговоран за милион крађа" јер је Српска дио наше будућности". 

"Извор зла у овом друштву је то што не ради правосудни систем. Да ради правосудни систем све би било боље а многи би били у затвору", казао је посланик у клубу СДС у НСРС Небојша Вукановић.

"Треба нам само један поштен судија и тужилац. Све што је отето то је проклето и обрћавам вам да ћете вратити све што је покрадено. Свих ових дана изводе се разне представе по Републици Српској, само да се докаже да је цар го", казао је Вукановић и додао:

"Толико су причали да смо ми издајници. Шта је урадио лажни србенда коме сам поклонио фес. Они су прави издајници, не зато што клече пред Бакиром већ зато што су нас раскућили и подјелили".

Скупу је присуствовао и бивши члан Предсједништва БиХ и почасни предсједник ПДП Младен Иванић

"Ви сте, у Братунцу, народ страдалнички овдје сам дошао из поштовања према жртвама рата. Свака стопа РС је наша и како смо је бранили у рату тако ћемо се сада борити да идемо напријед. Ми смо овдје да и вама дамо храбрости да се направи боља РС и да се смањи одлазак младих људи", казао је посланик ПДП Љубиша Крунић и додао:

"Влада се хвали да ће борачки додатак да повећа за три марке. Срам их било! Пензионери и борци су на најнижим гранама. То је срамота".".

Говорећи о стању у Српској, Крунић је рекао: - Ја за своје политичке савезнике гарантујем да вас никада неће издати и да их увијек можете подржати. Нико не смије да пријети људима из Братунца.

"Ми смо ту да вам помогнемо у промјенама, да млади људи остају овдје и да заједно стварамо бољу будућност... Није богат онај ко има силна богаства него онај ко је задовољан са оним мало што има", поручио је Крунић.

Говорећи о манипулацијама владајућих, посланик СДС у НСРС Давор Шешић је рекао да треба питати борце како им је, како живе, јесу ли за НАТО, 

"Најбоље је питати борце о документу за улазак БиХ у НАТО, Да ли сте се борили за ово да идемо у НАТО!?  У том документу пише да улазимо у Нато, а тамо ћемо ући онда када НАТО каже да му је то из стратешких разлога потребно", казао је Шешић, наводећи да у документу се не помиње Република Српска већ одлуке које су донесене у институцијама БиХ и све то, како је рекао, аминовали су они из СНСД-а.

"Да ли Дрина треба да нас спаја или раздваја. Ми треба да кажемо да не желимо у НАТО...  Ми желимо да будемо у савезништву са Србијом. Ово је наш начин да покажемо јунаштво", казао је Шешић.

У Братунцу на скупу посланици опозиције упознали су грађане о актуелној политичкој и економској ситуацији у Српској. А да постоји интерес и у том дијелу Републике Српске најбоље говори и овај податак да је једна група била и из Власенице, који су посланике позвали да дођу и у тај град и да га ослободе.

Истовремено у Братунцу је одржан и скуп подршке власти, који је организовала "Источна алтерантива" и који су раније рекли да ће спријечити долазак Станивуковића у тај град.

Како је било на скупу опозиције најбоље говоре фотографије:

Скуп подршке властима изгледао је овако:

У Братунцу су биле и велике полиицјске снаге. Инцидената није било.

БН ТВ

Коментари / 98

Оставите коментар
Name

Херцег

25.01.2020 16:10

Подрска ОПОЗИЦИЈИ,браво ВУКАНЕ,ЈЕЛЕНА И ДРАСКО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоги

25.01.2020 22:09

Пуна подршка. Давор Шешић свака част , буди уз њих зато што знамо да си људина и искрени патриота

Name

Корона вирус

26.01.2020 03:44

Не треба Србима Корпна вирус имају Милорада Клептомана Додика.

Name

Коле

26.01.2020 06:59

Опозиција се распада, ово су све циркусанти. Па и Бијељина оде Додику. Е моји стручњаци, ни програма, ни стратегије, све вам се своди на блаћењу РСа.

Name

РЕ Коле заблудо

26.01.2020 13:14

Која Бијељина, Мићо МИћић не чини СДС Бијељине. Због њега сам престао гласати за СДС, а сад ћу поново дати глас СДС-у када оде, само да се опет не предомисли, мудрац је то стари и врати се као на прави колосјек.

Name

Дан

25.01.2020 16:16

Небојса најјаци. Врх храбрости и интелигенције

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миса

26.01.2020 08:22

Бене бене подрзавају

Name

Чудно...

25.01.2020 16:19

Нема подршке у виду неколико аутобуса "добровољаца" из Лакташа?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.01.2020 16:38

Нису наплатили ни прошли долазак

Name

Тазре

26.01.2020 06:32

Није цудно насем главном ламуњану ниста!

Name

Драган

26.01.2020 07:53

Да им Обрен није довезао 7 аутобуса својих уцјењених цланова из Добоја ни у Бањалуци кад су правили контра митинг ових Додикових неби било 100.Ово је нова снага.Какав СНСД и оне старе лопурде Спириц,Мајкиц,Новиц...повраца ми се кад их видим.

Name

Раде

25.01.2020 16:32

Подрска опозицији . Под хитно зауставити бика бодаца из Лактаса

ОДГОВОРИТЕ
Name

чедо

25.01.2020 16:33

треба срушити ове паразите, Нама борцима повећали 3,9 марака срам их било,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

25.01.2020 16:44

3,9 КМ годшње,тј.мјесечно 35 фенинга...зар су зато гинули наши родитељи,ваша дјеца док они и њихове породице мјесечно троше 35 000 КМ!?

Name

Блиц

25.01.2020 17:04

Сви смо борци били.Не може нити треба сада друштво због нас испашта. Ја сам ишао добровољно да стварам Републику Српску и да сачувам српски народ. За то не тражим ништа него својим радом и залагањем обезбједјујем новац за своју породицу!

Name

ре Блиц

26.01.2020 07:50

Ти опет поврацас из Милиног ректума. Ако ти је тамо добро, барем завези тај анус испод носа, јер загадјујес простор. Ја као дорац 1. категорије и теби и твоме Мили Будаку казем - мрс багро разбојницка!!!

Name

Лаки

25.01.2020 16:35

А чега се оца власт боји. Нигде никад власт није у истом дану и у исто вријеме организовала митинг кад и опозиција али никако да схвате да то није исто јер на ове које организује опозиција иде ко хоће а на ове њихове иде ко мора....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ререблиц

26.01.2020 09:10

Марс фукаро?!!!! Није ти ово партизанска споменица. Иди ради и заради фукаро.

Name

АКТИВИСТА

25.01.2020 16:38

Само храбро, баја је страшив, храбар само на тенковима и у уништењу српског народа. А његови ботови и политички руководиоци предузећа само мисле на пљачку па мртви остадоше да сачувају власт. Све опљачкано у паклу трошили до бог ви и ваша дјеца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АКТИВИСТА

25.01.2020 16:46

Па ови што слушају малоумног Павловића су луђи од њега. А извињавам се,морали су доћи ови из дистрибуције или књижица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нада

25.01.2020 17:01

ПОДРШКА ОПОЗИЦИЈИ,СВАКА ЧАСТ ВУКАНУ,ЈЕЛЕНИ И ДРАШКУ.ПРОБУДИ СЕ НАРОДЕ.ДОСТА ЈЕ МИЛЕ И ЊЕГОВИХ КРИМИНАЛАЦА.ОДОШЕ НАМ ДЈЕЦА У ИНОСТРАНСТВО. ШТА ЋЕ НАМ ПРАЗНЕ КУЋЕ И ПУСТА ЗЕМАЉА.

Name

Соко

25.01.2020 17:08

Браво за братунац,и вас народ,срце ми је пуно кад вас видим,у којем сте броју досли...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Конспирација

25.01.2020 17:18

Готов је !! Пада резим !!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рв

25.01.2020 18:51

10 год пада, мене интересује кад ће више пасти. Мани се флоскула

Name

Вили

25.01.2020 22:33

Ти сањас јер ја не видим да иста пада.

Name

РЕ конс------

26.01.2020 01:16

Ево само сто није пао,заболе их уво за овом опозициом.

Name

ББ

26.01.2020 07:36

Рв, Од овакве опозиције, никад...

Name

рациц

25.01.2020 17:20

Највећи проблем Републике Српске су похлепни лицемјерни неморални егоистични политичари и државни службеници повезани са похлепним бизнисменима којима државне функције служе искључиво као ресурс за приватни бизнис а народ који пропада због таквог њиховог односа према Отаџбини посматрају само као колатералну штету. Отаџбина вапи за Истином, Слободом, Правдом, Отаџбина презире похлепу, неморал, презире људе који је бахато искориштавају. Помозимо Отаџбини. Ко ће ако нећемо ми ? Када ако не сада ? Само Истина нас може ослободити. Подигнимо погнуте главе, покажимо достојанство. У славу наших часних Предака и за добробит наших Потомака рецимо НЕ неправди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рв

25.01.2020 18:49

Солидан коментар

Name

Од

25.01.2020 20:52

Оваквих патриотских тирада нема никакве користи. Нама треба једна потпуно нова политика у интересу већине народа коју не могу спровести тајкуни и мафијаши из власти и опозиције. Они се јавно нападају, а иза сцене сарађују у пљачкању народа. Треба нам потпуни ресет друштва, а то може учинити само једна нова антинационалистичка, антикапиталустичка, социјалистичка и радничка партија која ће вратити опљачкану имовину народу, а све политичаре од 1990. стрпати у затвор.

Name

Блиц

26.01.2020 00:37

За Од Ово што сте написали је један од најбољих коментара које сам прочитао у задњих 10 година. На жалост није опозицији циљ боље и уредјеније друштво, друштво без лопова и капиталиста. Њима је циљ да они додју до власти да могу користити наше ресурсе за пљачку. Ове поруке које шаљу на скуповима које организују апсолутно не дају било какво рјешење тешке ситуације и опције у којем правцу треба да иде Република Српска. Иванић је у политици 30 година и никада ништа добро није урадио,осим што се лично обогатио.Станивуковиц је син тајкуна који се на нашој невољи обогатио.Он је пројекат и само жели доћи до власти да може капитал даље да оплоди и повећа. Овдје је најинтересантнији Вукановић и треба размотрити да му се да да удје у власт и да покаже шта зна.

Name

Бранко

25.01.2020 17:30

Само да се ови стари повуку,овако народ зна и ко су и ста су радили....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ба

25.01.2020 17:31

ТО ХРАБРИ ЉУДИ ВЕЛИЦАНСТВЕН СКУП НАРОД СЕ ПРОБУДИО БРАВО ДРАСКО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мици фици

25.01.2020 17:48

Против сам ове власти која унистава РС и растјерује народ ,отима и угњетава али нисам ни за опозицију

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ххх

25.01.2020 18:27

Онда си за снсд

Name

Дјомла

25.01.2020 17:53

Свака цаст само тако наставите. Браво

ОДГОВОРИТЕ
Name

сомеоне

25.01.2020 19:13

ако не изадјес на гласање ил понистис листиц гласо си за побједника избора

Name

Милко

25.01.2020 17:58

Ко мозе да додје на скуп и слуса ста лупа онај лик из Истоцне Алтернативе? Само ко је глупљи од њега а таквих је, види се на сликама, мање од 50 у цитавом Братунцу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рв

25.01.2020 18:46

Читај текст. БН ти лепо каже да тамо нема нико. Сви су уз опозицију.

Name

Борац РС

25.01.2020 18:20

Интересује ме стварно , ови јадни људи сто су као досли подрзати бандите лукача и додика..дрзе натписе ОПОЗИЦИЈА јЕ Нато плаценик ..а Додик потписао улазак у Нато, Додик опљацкао РС и њих саме, због додикове владавине сви крезави и болесни. Па добро Лукачови и додикови Братунчани, имате ли образ ако немате мозак??

ОДГОВОРИТЕ
Name

незнам

25.01.2020 18:26

Све је то дзабе изборни листици су одстампани и пребројани и зна се ко побједјује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

11903

25.01.2020 19:27

Вјероватно је твоја порука да се не иде на унапријед одрадјене изборе? Ето, рецимо да је слуцај опозива нацелника Теслица показао да се уз добро водјство ипак вриједи борити. Комплетан врх РС као и снсд са свом инфраструктуром и МУП-а и јавног сервиса и свим разрадјеним механизмима лазирања избора су радили здусно на томе, па ипак дозивјели дебакл. Ко је оцекивао да це у Б.Луци, Модрици и јос неким интересантним срединама Вукота да побиједи Пејину унуку прилицно убједљиво, а да це га издати његова Херцеговина? Ето, мозда је у твом коментару одговорено на ту нелогицност? Ко зна?

Name

Реган

25.01.2020 18:29

Свака част,подржавам све опозиционаре,нарочито Јелену,Вулкана и мог друга Драшка,али бојим се да ова багра неће одступити без силе,спремају нешто,а боље да спремају кофере,јер и ми коња за трку имамо багро секташка

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

25.01.2020 18:29

Па и пред просле изборе ,испре РТРС-а је биила додикова бина а испред никога ..па је опет побједио ...Морате савладати / смјенити људе из ЦЕНТРАЛНЕ ИЗБОРНЕ КОМИСИЈЕ који допустају да се уносе вреце са лазним гласацким листицима , и да се надзор на изборним мјестима надгледа и камерама и независним посматрацима (ако има таквих а да није странац) .АКо то не ирадите , багра це да јасе до судњег дана и све ово сто радите је узалуд ...сад одох ја за њемацку .

ОДГОВОРИТЕ
Name

аналитицар

25.01.2020 18:30

Нема напред све док позиција и опзиција имају исти програм.Зато и јест опозиција и позиција иста.Нека ми неко показе гдје су разлике у програмима позиције и опозиције ако у опсте имају програме умјесто србовања.И једни и други имају сан о самосталности и припајању мајцици Србији само на разлиците нацине,а ту је Додик неприкосновен.Кад се роди и створи идеја о некаквој градјанској странци у РС морат це пуно воде протеци Босном.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рв

25.01.2020 18:41

Овдје је ријеч о Републици Српској а не о Босни. Хехе, баш си аналитичар

Name

Ре

25.01.2020 18:47

Зар и једна странка уопште има програм!!!? Ово је лакрдија а не политика. Мада, поред свега, дивим се опозицији. Устати против режима у оваквим условима..... Капа доле!

Name

Рале

25.01.2020 19:20

Аналитицар немој компликовати као политицар и фемагог, буди мало једноставнији.

Name

@Рале

25.01.2020 19:34

Ево да будем једноставан имас ли избора позиција или опозиција,а не размисљас мозда о трецој опцији.

Name

ГОТОВ ЈЕ

25.01.2020 19:52

Све је кренуло од Митровдана од Невесиња.Напред брацо ГОТОВ ЈЕ.

Name

Боро

25.01.2020 20:33

Треба прочитати програм опозиције! Само се прича о ономе, о чему немаш појма. Јеси ли читао програм и једних и других ? Као је исти?

Name

Овај

25.01.2020 20:59

Аналитичар је у праву. Нема разлике у програму између позиције и опозиције нити у методу владања. Како СНСД влада у РС тако опозиција влада у општинама гдје је на власти. Нама је потребна трећа, грађанска опција која не значи укидање Дејтона нити РС. Стварно је доста овог србовања које никуд не води.

Name

РВИ

25.01.2020 18:31

Браво, браво ,браво!!! Јелена, Вукане, Драшко, Станићу, Шашићу и свима који сте устали као никад до сада... само се пази те уљеза , бурле купује народним новцем немилице!!! Исијеча се велика подршка у нашем народу то осијетим на сваком кораку, само мијењај те изборни закон и одане у бирачке одборе, то ако сведете на минимум “ГОТОВ ЈЕ” Сретно и нека вас драги бог чува свију а, посебно Драшка и Вукана!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Поп јовица

25.01.2020 18:43

Подрска опозицији и насем народу! Црвена секта је највеци непријатељ Српске и србства!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Промјене

25.01.2020 18:44

Фали онај Видић из Брода, одличан је

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мањача

25.01.2020 20:30

Гдје нестаде човјек? Одлицан је.

Name

Браво опозицијо

25.01.2020 19:01

Јелена,Драско,Небојса,Давор и сви из опозиције су паметнији од позиције и владајуце структуре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нарцис

27.01.2020 16:08

тако је браво

Name

Братунац

25.01.2020 19:03

Каква црна Истоцна алтернатива и Војин Павловиц, цовјек нема заврсену ни основну сколу, срамота. Какав црни скуп он мозе организовати?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стефан Ивић

25.01.2020 19:13

Опет власт организује у исто вријеме и на истом мјесту контрамитинг прижељкујући да падне крв. Страх се увукла црвену секту. Само гази!

ОДГОВОРИТЕ
Name

несо бл

25.01.2020 19:55

Искрено,мене је страх сто нема висе опозиције.

Name

Грмец

25.01.2020 19:48

Направите једну странку или све народни покрет. ОПОЗИЦИЈА Р . С . Тако изадјите на изборе. То је једина санса .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац РС

25.01.2020 20:31

Одлицна идеја!!!

Name

Блиц

26.01.2020 00:42

То се неће десити зато што у том случају не могу задовољити своје личне интересе.

Name

Зашто?

25.01.2020 20:11

Питам се: а зашто на овим скуповима нема свих представника опозиционих странака. Засто се устура само група младих и постених. Је ли Бореновића и Шаровића не интересују овакви скупови. Или је ово порука народу да на изборима треба гласати САМО за ову групу бораца? Ко каже да опозиција не смие организовати овакве скупове. Па ово је један од дозвољени средстава борбе у свакој демократској држави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.01.2020 20:43

Вјерујем да је смишљено.... И подржавам идеју. Стари су дојадили овом народу а млади носе неку нову енергију која је потребна онима који не мисле да иду одавде а нису црвени.

Name

Хаха

26.01.2020 07:00

Како нема. Ето старих. Иванић, Станић, сви су они исти....

Name

Ухх

25.01.2020 20:26

БРАВО!БРАВО!БРАВО! ЗА БРАТУНАИЦ И СВЕ ПОСЛАНИКЕ. ПОКАЗИМО СВИМА ДА СЕ НЕБОЈИМО НИКОГА. ДА ХОЦЕМО ДА ЗИВИМО ДОСТОЈАНСТВЕНО И ДА САЦУВАМО НАСУ ОМЛАДОНУ. ЛОПОВЕ И КРИМИНАЛЦЕ У ЗАТВОР.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саво

26.01.2020 06:51

ОПЗИЦИЈА ХОЦЕ НАСИЛУ ДАДОДЕ ДОВЛАСТИ . ЗА ПРОСЛЕ ИЗБОРЕ СУ ГАРАНТИРАЛИ ДАЦЕ ПБЈЕДИТИ АЛИ СЛАБУ САМСУ ИМАЈУ ИУБУДУЦЕ СА ДИВЉАЦКИМ ПОНАСАЊЕМ .

Name

Не. Знам

25.01.2020 20:48

Ако опозиција не побједи на идућим изборима, онда је стварно неспособна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРП

26.01.2020 09:12

Била је и та иста опозиција на власти ито сви редом и СДС иПДП па ста су нам донијели боље само као и БУРЛЕ троали у свој дзеп и у дзепове својих поданика и своје породице а народ нек одлази вани. Морамо бити свјесни док недодје неко из народа из радницке класе на власт нама неце бити боље.

Name

Краткодлака крезуба жаба

25.01.2020 20:51

Ја мислио да тај Зворник има више становника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брзи

25.01.2020 22:48

Од сутра це боље зивети.

Name

Ре

25.01.2020 23:05

Да мислите и да цитате текст знали би да су ови скупови одрзани у Братунцу а не у Зворнику.

Name

ре

26.01.2020 07:10

О цему ти, какав Зворник ? Ниси ваљда толико неписмен да не разликујес Братунац и Зворник.

Name

Ре

26.01.2020 10:58

Ницк ти је усклађен са степеном интелигенције. Какав Зворник!!?

Name

Јаки сте

25.01.2020 22:24

А сад покажите снагу на изборима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ову

25.01.2020 22:35

власт треба насилно скинити јер це изборе покрасти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свака

25.01.2020 22:47

цаст за вукана драска јелену господина станица који је увијек доследан али вас велики недостатк је сто не узмете јос неколико постених људи са собом и оснујете сами странку јер у васем окрузењу се налази много папака и потенцијалних папака!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дрина

25.01.2020 22:52

овде је рс опет дрзава.. а кад буду на некој тв у сарајеву онда це бих бит дрзава..а рс ентитет..

ОДГОВОРИТЕ
Name

25.01.2020 23:36

Напољу празно унутра ја могу толико да скyпим,видимо се на И зборима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роксет

26.01.2020 04:32

Мале маце сте ви за БАЈУ. Има да вас превела преведе жељне преко воде. Нисте ви никакви политичари нити можете бити. Баја је за вас професор. Ваш проблем је зато што сте искрени поштени ишли би по закону имате образ част. Е ал то није политика. Политика је Курва. И треба да си лажов безморалан лицемјер ПОЛТРОН не поштен склон криминалу похлепан. Е баја је премазан свим тим бојама. Узеће опет изборе спремају се јањић и прасичи РС пуна папака попут Ћавиђа љига Попут Стевандића Клошарца полтрони а и они уцјењени. Уствари баја је зато и потписао улазак у Нато да га оставе још који мандат. Е странци су ту најбитнији. А о краџи избора Д и не говоримо а и да се побуните ту је Лукашенко да удара чвоке са полицијом и жандермеријом. Тако успјех и дај боже да направите нешто али са поквареним треба само покварено. Преварите он опет свију а купиче и папке. Ево већ је ударио Мичу и Бијељину. Поз добри људи и желим успјех.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВИКТОР

26.01.2020 06:25

Дзаба блејите опозицијо мрска. Избори су далеко. Са таквом опозицијим Додик влада до смрти. Хебо вас он а ви њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Космополити@yахоо.цом

26.01.2020 06:55

Хаха. А нису је крали ти стари дрипци што су кренули уз вас. Руше вам углед. И да бих гласали за вас младе, када видимо те старе нећемо, нема шансе. Сви сте исти. Имам завршена три државна факултета и нисам ни у једној странци. Да не мислите на личну добит не би ни ви били. Сви смо ми истог менталитета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еxит

26.01.2020 07:51

Иста мантра као у режима .Такмице се у национализму које већи Србин.Нема ти напретка ,нек Вам је Бог напомоци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даје с е на знање

26.01.2020 08:59

Јако добр комбинација нормалних, честитих људи из опозиције. Правих патриот,а којима је бојно поље на побољшању економије, живота људи, сузбијању енормног криминала са политичком позадином. Само напријед.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доко

26.01.2020 09:19

Бјежите доце полиција да вас самара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар

26.01.2020 09:47

Сака јада, сви лутају сви изгубљени на крају це сви заврсити у снсду када виде да немају висе гдје и да им не могу ниста.И тада це им се Дон Миле смијати у фацу као сто то и сада ради...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Огњен

26.01.2020 09:48

Дај бозе да побједите али цисто сумљам, мислим да је Додик сувисе јак и да це народ опет гласати за њега али овај пут узима и Бијељину, опозиција је у овом тренутку јако слаба и нема јаких људи ово за сада је јако неозбиљно само пљују али ниста не нуде тако да Додик узима изборе 100%

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ти

26.01.2020 12:39

си сигурно добио два сендвица!

Name

Неí

26.01.2020 09:49

Главни полазници из старацхих домова неколико градова у истоцној РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

QРК ?К

26.01.2020 11:04

Скупови се одрзавају ,а дворане се дупке пуне,оставите мало мијеста за папке и тајкуне ! Кад они изгубе,а ви побједите ито их назад Вама ! QСЛ ? К

ОДГОВОРИТЕ
Name

БИХ

26.01.2020 13:00

у Нато се иде и бице границе на Дрине јер је то Дрзава Босна и Херцеговина А ДРУГО када прицате избаците ријец да сте дрзава РЕПУБЛИКА СРПСКА ЈЕ ЈЕДАН ИНДЕТИТЕТ него овако је у реду у насем идентитету РС ДРЗАВЕ НАМ БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ ТО ЈЕ ОК И ИСПРАВНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

неутралан

26.01.2020 21:01

Много смо крви пролили да нам ви не би одређивали како ћемо се звати.

Name

неутрални

26.01.2020 20:45

На изборима се питамо ми. Бирамо да ли ће да нас јаши Курта или Мурта.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xy

27.01.2020 15:23

Скитајуци по прослости која нас је намуцила као целине народа,дрзаве.И даље нама пролазе-теку зивоти брзо као и младост,поред свега хоцемо реци да смо сви сведоци и од насих дедова до данас.Бреме на плецима народа до данас је без икаквог бољитка-напретка,олаксања у целокупном систему дрзаве као целине,после толико векова увек смо до садасњег варани заслепливани и тајним странпутицама водјени.Да небих ерозија која траје јос увек таквога система односила насе зивоте у бесцење,прузамо све цеститке и подрску драсковом говору и сарадницима-истих умова,како бих ми и наси потомци угледали светлост бесконацну и веру сваке будуцности.пуна подрска из Србије******

ОДГОВОРИТЕ
Name

зyx

27.01.2020 15:35

Потпуна подрска и све цеститке из Србије,овом систему у целости Драсковог говора у Братунцу.Јер висе немамо стазу своју за нас немир све политицке странке а ова сада је крива Сунце насе давне среце прекрила је Магла сива само Народ-Дрзава мозе да нас спаси да нас врати са погресног пута ако брзо у нас зивот додје овај народ престаце да лута.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајево

27.01.2020 16:29

Додик је потписао документ и корак ближе смо ка НАТО-у. Џаба обилазите Братунац...

ОДГОВОРИТЕ