Некада су били у сукобу а сада је Поповић зове у жири Звезда Гранда!

Слађана Милошевић могла би да се нађе у жирију "Звезда Гранда", како је истакао Саша Поповић.

Забава 21.01.2020 | 22:22
Некада су били у сукобу а сада је Поповић зове у жири Звезда Гранда!

Наиме, директору "Гранд" продукције је привукла пажњу једна изјава славне рокерке.

"Да поп и рок музика имају једног Сашу Поповића - где би им крај био", изјавила је Слађана недавно за домаће медије.

Причајући о ангажману њеног колеге Ђорђа Давида у овом музичком талент шоу-програму, Саша се осврнуо на ову изјаву Милошевићеве и истакао да би могао да је замисли као члана жирија.

"Слађана је супер. Она је топ. То шта је она причала за "Гранд", да ли позитивно или негативно, небитно је. Она је обележила једно време, осамдесете године прошлог века, посебно њихов крај. Мислим да би она чак била добра за жири "Звезда Гранда", поручио је Поповић.

Подсетимо, Милошевићева и Поповић су се сукобили у емисији  "Да, Можда, Не" давне 2010. године када је тема била Евровизија. Те године је Србију представљао Милан Станковић, иза којег је стајао Саша Поповићи и Гранд продукција. Након вербалног окршаја, Саша је понудио Слађани да донесе демо-снимак са песмама да их преслуша и уколико је квалитетан, да га објави. Ова понуда је уследила пошто је рок певачица оптужила Поповића да је узурпирао медијски простор када је музика у питању, и да она годинама нема прилику да свој нови музички пројекат приближи публици.

Извор: Курир.рс Фото: Принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар