Опљачкана кућа наше познате певачице!

Наду Топчагић потерао је малер на самом почетку 2020. године! Иако је отпутовала на Тару како би одморила после новогодишњих и божићних празника, као и бројних снимања емисија, све јој је пресело - одмор ће накратко морати да прекине јер су јој опљачкали кућу у Црној Гори!

Забава 21.01.2020 | 20:08
Опљачкана кућа наше познате певачице!

Како наводе медији, једна у низу обијених кућа припада и популарној певачици.

- Опљачкали су неколико кућа, између осталих и Надину. Улазна врата су обијена, била је полиција, све су записали. Очигледно је серијска пљачка у питању, али не зна се још увек шта су све однели и колика је штета - испричао је извор, а певачица се одмах огласила поводом овога.

- Ништа страшно, јављено нам је да су нам обили улазна врата... Не само нама, неколико кућа у Рибарском заливу је обијено. Ја не знам ништа шта је и да ли је однесено, јавили су нам само да су нам обили врата. Тај пријатељ који нам је јавио, ја сам му рекла да уђе, да види шта је, како је, каже он:"Нећу ја да улазим ту". Пошто се бави столаријом, врата нам је заменио, док ми не дођемо, и то је то - рекла је Нада и додаје да не верује да је причињена знатна материјална штета.

Извор: Ало/Пинк.рс Фото: Дејан Бриза

Коментари / 0

Оставите коментар