Љуба Аличић осуо паљбу по колегама!

Љуба Аличић нема длаке на језику, а овога пута је оплео по колегама, међу којима су Дарко Лазић, Ана Бекута, Драган Стојковић Босанац, Џеј Рамадановски и Драган Којић Кеба.

Забава 18.01.2020 | 13:44
Љуба Аличић осуо паљбу по колегама!

- Дарко је добар певач, који је победио с мојим и Шабановим песмама. Био ми је драг, али не знам зашто се толико променио. Долазио је овде у Шабац сваки други дан, а мени се није јавио, иако смо добри и знам му родитеље. Од једног газде у Хамбургу сам чуо како каже: „Дарко ме уби, стално ми тражи новац за дрогу.“ Ја сам занемео. Дарка више нећу ценити и поштовати јер је рекао да сам сујетни маторац. Не могу да будем сујетан јер сам много бољи певач од њега. Да се роди поново, неће певати ни приближно као ја. Питали су ме више пута што се Дарко дрогира. Шта ја људима да кажем? Био сам му на прослави кад је добио сина, певао сам сат времена, а после чујем да сам му покварио весеље. Нека му је на част - рекао је Аличић у интервјуу за "Свет".

Он је оплео и по члановима жирија „Звезда Гранда“.

- Од њих једино вреди Марија Шерифовић, која каже како јесте. Остатак жирија не знам шта замишља. Шта прича тај Стојковић Босанац? Све исте фразе користи. Досадио и богу и народу, а она Ана Бекута све га слуша, као клан су. Одговорио је и на питање зашто сматра да је покојни Синан Сакић уништио Рамадановског. - Они су се дружили. То што су они радили је њихов проблем. То што су се дрогирали. Ја сам тога имао испред себе много пута, па нисам пробао. Хтео сам нормалан живот, а они само дрога, дрога. Синана више нема, а Џеј, њега обожавам, шта је постао и како изгледа. Скоро смо певали заједно, не може песму да изнесе до краја. Ипак, највише га је погодило то што му је Кеба украо песму. - Били смо јако добри. Много ме је разочарао када је узео моју песму, а није ме позвао да пита. Када сам му рекао: „На шта то личи“, он је искулирао. Ја му кажем: „Шта би било да сам ја украо твоју песму?“, а он мени: „Ех, сад, ајде, ајде.“ После смо се измирили у једној емисији, али није добар човек. Нисам му никада замерио то пицкање и лицкање, поштовао сам га као колегу, а он ми је малтене забио нож у леђа - закључио је он.

Ана Бекута и Босанац одговарају Љубо, сабери се и гледај „Звезде Гранда“

Бекута је иронично одговорила колеги: - Љуба је све лепо рекао. Босанац и ја смо клан. Ни ја не знам ко нас је ангажовао да толике године седимо у „Звездама Гранда“. Можда је то грешка. У сваком случају, Љубу ценим. Добар је човек, изузетан певач, али нека се сабере, јер не знам шта је тиме хтео да каже. И Босанац је истог мишљења: - Добро је то што се Љуба бави овом темом и што прати „Звезде Гранда“ . Дарко и Џеј су били недоступни, док се Кеба није јављао па смо остали без њиховог коментара.

Извор: Курир/Свет Фото: YТ принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар