Запаљено возило бившег савјетника Драгана Мектића

Непознате особе подметнуле су синоћ око 22.25, у Бијељини, пожар и запалиле аутомобил “рено” у власништву Андрије Кулића, савјетника бившег министра безбједности Драгана Мектића, бившег директора Павловић банке и члана Управе зворничке “Алумине”.

Република Српска 16.01.2020 | 08:14
Запаљено возило бившег савјетника Драгана Мектића

Ову информацију као и видео објавио је посланик СДС у НСРС Небојша Вукановић. Возило је, наводи он, потпуно уништено у пожару, а материјала штета је велика.

Ватрогасци су интервенисали и угасили пожар, који се срећом није проширио на остала возила, а полиција је обавила увиђај како би се утврдио евентуални узрок и починиоци. Кулић каже да не зна ко стоји иза напада и да није имао пријетњи.

– Аутомобил је запаљен, вјероватно прво је испрскан и поливен бензином па је изазван пожар. Не знам ко би ово могао да уради и који су мотиви, јер нисам имао никакве пријетње нити упозорења у посљедње вријеме. Обављао сам бројне функције, истраживао и указивао на криминал, борио се против корупције и врло могуће да сам се тако неком и замјерио, али не знам ко би то могао бити – навео је он.

(Клиx)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Коле

16.01.2020 07:22

Мектићу хапси!!!

ОДГОВОРИТЕ