Данас прохладно, али сунчано и ведро вријеме

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас прије подне биће прохладно са слабим мразом и маглом, а током дана претежно ведро и сунчано уз највишу температуру од шест до 12 степени Целзијусових.

Република Српска 15.01.2020 | 08:09
Данас прохладно, али сунчано и ведро вријеме

Прије подне претежно ведро и прохладно са слабим мразом, а око ријека, на висоравнима и у котлинским предјелима уз маглу или ниску облачност, која ће се мјестимично задржати и дуже.

Током дана биће сунчано уз малу облачност, а према вечери поново чешћа појава сумаглице а затим и магле, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб вјетар јужног смјера, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Дневна температура ваздуха од шест до 12, на југу до 14, на планинама од три степена Целзијусова. У предјелима гдје се магла буде задржала, температура ће бити испод прогнозираних.

Температура јутрос у 7.00 часова: Соколац минус 11 степени Целзијусових, Шипово минус седам, Приједор минус шест, Бањалука, Гацко и Невесиње минус пет,
Нови Град, Дрини, Добој, Хан Пијесак, Рудо и Зеница минус четири, Тузла, Сребреница и Вишеград минус три, Мркоњић Град, Рибник, Бијељина, Чемерно, Билећа и Сарајево минус два, Зворник нула, Мостар два, Требиње четири и Неум шест степени Целзијусових.

Висина снијега: Хан Пијесак 31 центиметар, а Соколац 10 центиметара. 

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар