Колинда честитала изборну побједу Милановићу

Колинда Грабар Китаровић разговарала је телефоном са својим насљедником Зораном Милановићем и честитала му на изборној побједи.

Регион 06.01.2020 | 17:31
Колинда честитала изборну побједу Милановићу

У кратком разговору договорили су да ће се њихови тимови ускоро договорити око свих детаља везано за предају дужности на Пантовчаку, пренио је данас хрватски портал Индеxи.

– Још су се синоћ чули након говора предсједнице, она га је назвала и честитала му на побједи – рекла је за портал Ивана Црнић из канцеларије предсједнице.

Исто то је потврдио и Никола Јелић из штаба Зорана Милановића.

– Назвала га је синоћ, детаље не знам, и Пленковић га је назвао и честитао му. Колинда је јавно рекла да је спремна у наредном раздобљу да се види с Милановићем и све договори – рекао је Јелић.

Индеx преноси и да су Милановић и Колинда договорили како ће се њихови тимови чути ових дана како би договорили техничке детаље око предаје канцеларије предсједника. Тим Колинде Грабар Китаровић је данас слободан и сутра ће се наћи и договорити како и шта даље.

Китаровић би на Пантовчаку требало да остане све до инаугурације која би требало да се одржи 19. фебруара, будући да њој мандат траје до 18. фебруара.

(Тањуг)

Коментари / 0

Оставите коментар