Марија Шерифовић мами Верици спрема поклон од пола милона евра!

Како би изразила захвалност мајци Верици Шерифовић за све што је за њу учинила од када ју је родила, Марија је решила да јој купи стан у Београду на води.

Забава 30.12.2019 | 19:19
Марија Шерифовић мами Верици спрема поклон од пола милона евра!

Певачица већ преговара са агентима некретнине, а шушка се да је реч о четворособном стану с погледом на реке који кошта око пола милиона евра.

- Марија је свесна да се Верица својевремено мучила на ромским свадбама и да је сваки динар уложила у њу и њено образовање - објашњава извор и наставља:

- Зна и да се мучила с мужем Рајком и да јој није било лако, али је поред свега успела да је изведе на прави пут и да јој приушти најбоље школе и лепо детињство. Зато Мара и купује луксузни стан у коме ће Верка да се башкари, а свакако ће некретнина остати Марији. Уосталом, то је данас најбоље уложен новац. Мара је често на релацији Америка-Србија, тако да јој одговара да Верка буде у стану, али свакако јој је главни циљ да је усрећи и да јој приушти само најбоље, чак је рекла: "Моја Верка заслужује у злато да је кујем! Да није било Верице, ја никада не бих данас била ово што сам постала" - завршава извор.

Извор: Ало.рс  Фото: Дејан Бриза

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Јана

30.12.2019 18:31

Бозе ста је ово

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

03.01.2020 17:34

Како мислис ста је ово ???