Челинац: Ово је ужас, педофила казнити

Осумњичени педофил Стојан Б. (29) ухапшен је због обљубе тринаестогодишње дјевојчице, а портал Српскаинфо сазнаје да се стравичан случај догодио на подручју Челинца.

Република Српска 29.12.2019 | 16:35
Челинац: Ово је ужас, педофила казнити

"Ово је ужас и уколико се утврди одговорност тог младића треба казнити најстрожије", изјавио је шокирани мјештанин Челинца, малог мјеста надомак Бањалуке.

Челинчани нису сакривали огорчење због онога што се догодило у њиховом мјесту.

"Ово је још један доказ да је свијет отишао дођавола", ријечи су старијег мјештанина који је желио остати анониман.

Стојана Б. ухапсили су припадници Полицијске станице Челинац након што им је прошле седмице пријављен случај полног злостављања дјевојчице, те је утврђено да постоји довољно доказа за основану сумњу.

Стојан Б. је након криминалистичке обраде саслушан и у бањалучком Окружном јавном тужилаштву, а надлежни тужилац затражио је одређивање једномесечног притвора за осумњиченог због опасности да ће утицати на свједоке, те сакрити или уништити доказе битне за будући кривични поступак.

(Српска инфо)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Јесењин

29.12.2019 18:33

Бас ме цуди да су га затворилипосле толике силне обраде,па стаце са купљеним дипломама се тако и ради,могао је он за седам дана пола Целинца да силује,док ови то утврде.Јадно дјете,јадна сва наса дјеца и овај народ са вама.И са Хитлером би нам било боље.Задњи воз за одлазак одавде,овде висе нема ниста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Јесењин

30.12.2019 06:35

Ја мислим да би теби није јасно шта си хтио написати. Ајд' сад испочетка.

Name

Ре Ре Јесењин

30.12.2019 08:29

Сасвим јасан и коректан коментар а друга је ствар сто ти незнас цитати.Мозда те вредја истина коментара јер се вероватно ради о неком педофилу из твог сродства.

Name

Ререре јесењин

30.12.2019 15:29

Какве везе има диплома и чија да хапшењем. Тај лик ми није ни близу али то није ни важно. Зато што је неко извршио обљубу, не силовање над дјететом и ухапшен па још му одређен притвор је разлог за одлазак из земље у праву си очигледно ја ништа не разумијем, а ви високо интелигентни пљувачи по свему и свачему и боље да идете.