Говедарица: Додик једно говори, а друго ради

". . . Додик се понаша као онај свештеник који је у вријеме најстрожијег поста говорио народу да треба да једе посну храну а он мрсио, наравно кад би остао сам. Тај недостојни свештеник је народу говорио, не гледајте шта ја радим већ слушајте шта ја говорим", казао је Говедарица илуструјући Додиково скривање од јавности документа кога је потписао у Предсједништву БиХ.

Република Српска 12.12.2019 | 18:31
Говедарица: Додик једно говори, а друго ради
Члан Предсједништва СДС Вукота Говедарица каже да је несхављиво да се и даље крије од јавности споразум "тројног сарајевског пакта Додик, Џаферовић и Комшић".

Зашто се документ крије од јавности?

"Зато што се Додик понаша као онај свештеник који је у вријеме најстрожијег поста говорио народу да треба да једе посну храну а он мрсио, наравно кад би остао сам. Тај недостојни свештеник је народу говорио, не гледајте шта ја радим већ слушајте шта ја говорим", казао је Говедарица илуструјући Додиково скривање од јавности документа кога је потписао.

"Ствар је сасвим јасна, ако ја вас убјеђујем у добронамјерност неког документа а не желим тај документ да вам покажем онда имате право да сумњате и потпуно је логично да поставите питање зашто он мене убјеђује у добронамјерност документ а исти је сакрио", казао је Говедарица у изјави за Радио Гацко.

Бивши предсједник СДС сматра даби логичније било да тај документ који се тиче "Програма реформи БиХ" покаже јавности.

"С друге стране, ако је то неки документ који нема велику и своју специфичну тежину зашто тајно иде у сједиште НАТО пакта и зашто Нато пакт даје сагласнот на тај документ", пита Говедарица.

СДС је, како каже, покренуо инцијативу, названу "Имам право да знам" како би скупили довољан број потписа и поручили члану Предсједништва Милораду Додику да не може тако да се понаша и да треба да објави документ који је потписао у том тројном пакту са СДА, ХДЗ-ом и ДФ-ом".

Упитан да ли ће тај број потписа заиста утицати на његово одлуку, Говедарица је одговорио да неће, али треба показати и да има и оних који се не слажу с тим.

"Као да питате министра финансија Републике Српске да ли ћете престати да узимате кредите и да се задужујете свакодневно? Ја сам увјерен да неће али ако је Сократ био човјек који се прије 2500 година борио за демократију и њене вриједности у античкој Атини како онда да ми данас послије 2500 година сједимо скрштених руку", казао је Говедарица.



БН ТВ

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

!!!

12.12.2019 17:56

управо тако Вукота!

ОДГОВОРИТЕ
Name

КЛЕПТОМАН

13.12.2019 03:31

КЛЕПТОМАН. УКРАДЕ СВЕ ШТО ВИДИ. А И ШТО НЕ ВИДИ.

Name

!!!

12.12.2019 17:57

управо тако Вукота!

ОДГОВОРИТЕ
Name

КСС

12.12.2019 19:46

Поштовани предсједниче, од 1990 не одустајем од борбе, увјек имам Вјеру и наду да уништимо зло над нама а и у нама, само храбро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хајде

12.12.2019 23:08

Хајде Додо покажи документ, демантуј Вукоту, било би поштено!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тек Циркус следи

13.12.2019 02:50

Није то ниста ста це се тек да деси ДОДИК ОДЛУЧИО - НЕМА ВИШЕ 9. ЈАНУРА а Жељка Цвијановић послала је на низ адреса позиве за пријем поводом Дана РС-а који у Бањој Луци планира одржати 27. децембра

Name

велико постење

13.12.2019 04:29

вукота говедарица управуси у великом бати је право олицење јуде из каријотски и лик папе из ватикана није исо дјаба даму љуби руку у ватикану они мисле даје папа непогресив сви римокато;ици мисле даје папа непогресив цовек прди и једе мора погресит тако и сектаси великог бате мисле даје све истина сто он радипогледај стевандица и косарца они мисле кадабим велики бато прдно под нос ониби рекли да није

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д

13.12.2019 06:55

Логично да се у документу нешто скрива, Да је документ похвалан Додик би се са њим хвалио а не скриво, е сад дали се скрива у интересу друге стране или у интересу Додика, Али ако је Нато подржо документ ода остаје сумља да је Додик попустио а не друга страна, јер другој страни је интрес пут у Нато, документ вероватно води тојим путем, вјероватно се је Додик задовољио са тим да тај пут буде што спори, али не битно, другој страни је битно да је достижан, И сад обе стране сматрају то као компромис, друга страна што је ипак пут у нато достижан, а Додук задовољан сто ће то мало дуже да траје

ОДГОВОРИТЕ