Шаровић: СНП да буде предводник снажне Србије

"Увјерен сам да ће лидер Српске народне партије Ненад Поповић бити предводник визије напредне, економски снажне и политички јаке Републике Србије", истакао је предсједник Српске демократске странке Мирко Шаровић који је данас присуствовао конгресу СНП-а.

Република Српска 08.12.2019 | 15:39
Шаровић: СНП да буде предводник снажне Србије
Предсједник Српске демократске странке Мирко Шаровић истиче да је Ненад Поповић дугогодишњи сарадник и пријатељ СДС-а и да му је част што је позван на конгрес Српске народне партије. 

"Желим им успјех у њиховом раду да буду још присутнији и снажнији на политичком небу Србије. Као што је Српска демократска странка остварила своју визију и заједно са народом предводила народ у стварању Републике Српске, тако вјерујем да ће и Ненад Поповић бити предводник визије једне модерне, напредне, економски снажне, демократске и политички јаке Републике Србије. Увјерен сам да ће се та визија остварити. Снажно подржавам Ненада Поповића у његовом раду и желим му успјех", истакао је Шаровић.

Председник Српске народне партије Ненад Поповић, данас је изабран за лидера ове странке на Другој Скупштини Српске народне партије, на којој је делегатским гласањем изабрано и 40 чланова Главног одбора народњака.  



На изборној Скупштини Српске народне партије одржаној у Центру Сава, Поповић је поручио да су основне идеолошке вредности народњака слобода и независност српске државе, јаке и независне институције, слободни медији, својина и људска права, поштовање Српске православне цркве, одбрана и очување традиционалне породице, као и чување и неговање српског језика.

Поповић је, обраћајући се присутнима, истакао да "нема одбране српских националних интереса и јаке Србије, без јаке економије".

- Зато је подједнако важно да развијамо Србију као земљу знања и иновација и промовишемо наш најважнији ресурс, а то су млади и образовани инжењери, који свакодневно доказују да је Србија земља великих могућности и потенцијала да буде успешна, модерна, високо развијена и богата - рекао је Поповић.

(БН/Информер)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

реално

08.12.2019 14:44

Сви Балкански политицари нису дорасли господину Вуцицу ни до кољена

ОДГОВОРИТЕ
Name

цуз

08.12.2019 15:08

Јест.вриједан је ко стотину других.

Name

МГРАД

08.12.2019 15:07

Тренутно јацег у Србиј нема од Вуцица.он је велики тата и дигао је Србију из мртвих

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ћорак

08.12.2019 15:12

Овај је министар без портфеља у влади Србије. Вучићев човјек и ова странка се оснива јер су следеће године парламентарни избори у Србији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Грешка

08.12.2019 16:11

Он је министар иновација и технолошко развоја. Странка је основана има више од 6 година када је он напустио ДСС.

Name

Зика

08.12.2019 16:36

Па болан био гледај да овдје код нас буде боље мани се Србије

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXЛ

08.12.2019 17:06

Нека нама јаке Србије нека то је као да имас старију сестру или брата није ти али би све дао за тебе!

Name

Мисо

09.12.2019 06:43

Градјане занима да боље зиве, јер ако тако не буде, неце их ускоро ни бити овдје.Пустите се људи бајки, свако гледа свог посла, у се и своје кљусе, стално сањамо о некој помоци и нецијој наклоности...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГП

09.12.2019 08:56

Ма хајде стварно?!!!!

ОДГОВОРИТЕ