Влада РС законе примјењује на обичним људима?

„Затвара се предузеће које не изда фискални рачун за продају једне кифле, а не покрећу се никакви кораци према предузећима која дугују десетине и стотине милиона КМ“, нагласио је Станић.

Република Српска 04.12.2019 | 15:56
Влада РС законе примјењује на обичним људима?
Шеф Клуба посланика СДС Миладин Станић позвао је данас министре у Влади и народне посланике, који су присуствовали скупштинском засједању, да заједно са њим, истог трена, крену у посјету једном од предузећа у Републици Српској које је фрапантан примјер рада на црно.

„Даћу своју посланичку плату министру у Влади Републике Српске који је спреман из ових стопа са мном кренути у посјету правном субјекту чији радници нису пријављени шест година и које упркос чињеници да му јер рачун блокоран већ три године, на имовини тог предузећа прави нови објекат“, казао је Станић.

Он је функционере и посланике владајуће коалиције упитао да ли су спремани да разговарају или сниме изјаву радника који није био пријављен шест година и да камерама сниме како он на црно продаје робу.

Станић је истакао да Влада Републике Српске до сада није имала намјеру од свих субјеката једнако наплаћивати порезе.

„Затвара се предузеће које не изда фискални рачун за продају једне кифле, а не покрећу се никакви кораци према предузећима која дугују десетине и стотине милиона КМ“, нагласио је Станић.

(БН)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

тако је

04.12.2019 15:12

Мене тјерају за неки дуг из2011 за РТРС претплату од 67 км коју це ми одбити од 200 км пезије.Борац прве категорије ослободјен плацања јар зивим у заједницком куцанству са сином који је рањаван у рату и за то прима 33 км који плаца претплату.Који су то СНСД-ови пљацкаси .Моја једина зеља је да дозивим јос један рат знао би како се ратује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

земљишна мафија

04.12.2019 16:33

У РУГИПП кримоси пишу законе а Боса образлаже, а ту су начинили рупу да некоме укњиже "по закону". Тим кримосима (Деурић, Груле, Столе...) се одуговлачи суђење да још одраде укњижби за којег тајкуна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прави

04.12.2019 16:42

Примјер цубана без стада

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тито

04.12.2019 17:04

Свака част за Станића! Опште је познато то да су мали привредници увијек на мети, јер они су овце за шишање. Колко год их ошишаш, они ће издржати а вуна ће опет нарасти, па шишај поново. Слажем се да сви требају поштовати закон, али треба прво средити крупне рибе, а сића је увијек на крају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јасно ко дан...!!!

04.12.2019 17:11

Народе само и даље гласај за своју пропаст, не треба те залити-сам си изабрао -Додик и Снсд-врхунски лазови-, а ти Народе потони када хоцес или дизи револуцију, крајње је вријеме је овако пропадамо....!! Лаку ноц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вјецити опозиционар

04.12.2019 17:39

Миладине, ја знам човјека који је радио осам година на РТРС, а није био пријављен. Тек када је Сукало извршио притисак и набројао неке не пријављене у РТРС пријављен је и мој познаник, након осам година рада на црно. Треба ли коментар?

ОДГОВОРИТЕ
Name

В И Л И

04.12.2019 17:51

Влада птави закон према планираном криминалу, и тако испада све по закону, то подржи већина која има оци, а не види, има уши, а не чује и по мишљење иду код великог вође.

ОДГОВОРИТЕ