Вељко и Богдана "добри" више од 100.000 евра?

На свадби је било око пет стотина званица, а махом су сви донели беле коверте.

Забава 26.11.2019 | 09:40
Вељко и Богдана "добри"  више од 100.000 евра?
Свадба која је обележила претходни викенд, али слободно можемо рећи месец и годину је свадба сина Цеце Ражнатовић, Вељка Ражнатовића и његове изабранице Богдане Родић, од јуче госпође Ражнатовић. Многи ову свадбу називају "свадбом деценије".

Младенци су испоштовали скоро све свадбене обичаје, али су додали и неке обичаје са Кипра, с обзиром да је Богдану и Вељка венчао кум Грк, који је пред полазак по младу обавио комплетно спремање младожење, како обичаји налажу. Тако су Вељка пре венчања бријали, облачили, обували, парфемисали...



Оно што су гости засигурно испоштовали је дрес код који је дамама налагао да не могу бити у кратким сукњама, а на журку су махом сви дошли са поклонима у белим ковертама.

Како прича извор близак малденцима, млади брачни пар Ражнатовића добио је више од 100.000 евра.

- Није било неких поклона. Углавном су добили по коју флашу жестоког пића, за младу је стизало цвеће, али више је било у ковертама. Како сам чуо, Богдана и Вељко су добили више од 100.000 евра и скоро сви гости су се ипак одлучили за новац - каже извор близак Ражнатовићима.



Није само ову причу потврдио извор, већ и саме званице, које су нам на питање о поклону одговарали само једном речју - коверта.

- Од кад су стари Феничани измислили новац, поклони нису потребни - рекао нам је певач Ацо Пејовић, док је водитељка Душица Јаковљевић образложење зашто коверта имала интересантнији одговор: "Не могу са пеглом да дођем, ем је незграпно да носим, фрижидер још теже. Телевизор им сигурно не треба, са парама увек најбоље знамо шта ћемо".

Ни друге званице нису размишљале када је поклон у питању. Певач Саша Матић поклон је препустио својој супрузи, која се ипак одлучила за белу коверту.

- Поклон је на сигурном. Код жене је коверта, ипак жене најбоље знају да баратају новцем - рекао нам је Матић.

ако да, ако закључимо да је на свадби било око 500 званица, младенци су заиста ноћас имали пуне руке посла отварајући коверте.

Подсетимо, Вељко и Богдана склопили су у недељу, 24. новембра, и црквени и грађански брак. У 16:30 часова венчали су се у крипти Храма Светог Саве, а у 19 часова обављено је грађанско венчање у елитном хотелу у Новом Београду, где је уприличено славље.

(Телеграф.рс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Мало

26.11.2019 11:54

Па мало су добили, 500 људи који имају доста лове требало је да дају бар јос два пута висе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са

26.11.2019 14:22

срецом младенци.