Похвалили се на интернету оружјем па ухапшени

Карловачки полицајци ухапсили су тројицу мушкараца због поседовања илегалног аутоматског оружја, а до њих их је довео видео објављен на једној друштвеној мрежи.

Регион 13.11.2019 | 18:33
Похвалили се на интернету оружјем па ухапшени
Због посједовања више комада оружја и муниције, чије је посједовање, набавка или продаја забрањена, ухапшена су двојица држављана Србије на привременом боравку у Хрватској стари 40 и 34 године и држављанин Хрватске стар 62 године.

Они су предати притворском надзорнику и уз казнену пријаву одведени пред Општинско државно тужилаштво у Карловцу, пренијела је Хина.

На снимку с друштвених мрежа види се неколико особа како показују да посједују аутоматско оружје, због чега је полиција, како пише у саопштењу, покренула хитно криминалистичко истраживање.

На основу снимка је утврђено да је подручје које се види у надлежности Полицијске управе карловачке, те су убрзо на подручју града Карловца пронашли три мушкарца која се доводе у везу с овим догађајем.

У склопу криминалистичког истраживања на основу налога судије Жупанијског суда у Карловцу извршен је претрес возила и дома на подручју Карловца када је у једном возилу пронађено више комада оружја и то аутоматска пушка, аутоматски пиштољ и пет пиштоља разних марки те одговарајућа муниција.

(Тањуг)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

КОМШИЈА

14.11.2019 06:10

Свака част, прави строј....!!!!

ОДГОВОРИТЕ