Напао жену, па опљачкао пред дјететом у БЛ

Разбојник са црном капуљачом и дуксерицом напао је жену и дијете у непосредној близини сједишта МУП Републике Српске, сазнаје Српскаинфо.

Република Српска 11.11.2019 | 20:32
Напао жену, па опљачкао пред дјететом у БЛ
Напад се догодио у суботу око 15 сати, а полиција још није утврдила идентитет осумњиченог.

Извор из врха Полицијске управе Бањалука објаснио је да је разбојник највјероватније пратио жртву која је чекала дијете.

– У непосредној близини мјеста напада су сједиште МУП Републике Српске и зграда Основне школе “Бранко Радичевић”. Разбојнику очигледно није представљало проблем што је у близини сједиште МУП – изјавио је извор Српскаинфо. 

Према незваничним информацијама, разбојник је вребао жртву из мрака, а када се увјерио да је терен “чист” пришао је несрећној жени, која је била са дјететом.

– Шокирана жена није имала избора. Разбојник је запријетио ножем, и то док је њено дијете стајало поред ње – објаснио је извор из истраге.

(Српскаинфо)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

борац

11.11.2019 19:54

Наћи клошара што прије

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да...

12.11.2019 06:32

Да се жели наћи.Нашли бих.таквих су на сваком кораку.за многе се зна.и ником ништа за ташкано .прићутисе.с,таквим се пије .да се ради по закону.ухапшен би био истог момента...жалосно шта нам и дјеца морају да преживе...

Name

Ово

12.11.2019 05:33

је само поцетак јер закон постоји само због постеног народа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

12.11.2019 10:57

Најсигурније је правити кривична дјела пред носом полиције. Рецимо, Милан Вукелић је разнесен експлозивом пред самом капијом зграде МУПа...

ОДГОВОРИТЕ