"Ласка ми и прија да сам позван у Сарајево"

Популарна регионална музичка звијезда Жељко Јоксимовић у новогодишњој ноћи забављаће грађане и госте Сарајева.

Забава 09.11.2019 | 00:01
"Ласка ми и прија да сам позван у Сарајево"
"Ласка ми и прија да сам позван, нашалио сам се чак и рекао 'да ме нисте ове године звали мислио бих да сте нешто љути на мене'. Срећан сам што сам позван, јако ми прија да будем у Сарајеву и самим тим не могу да кажем да се осјећам као гост", рекао је популарни кантаутор гостујући у програму Н1.

Јоксимовић је казао како је његовој музичкој каријери Сарајево дало много доброг због чега се потрудио да то врати Босни и Херцеговини:

"Пуно тога ми је Сарајево дало у мојој музичкој каријери. Дало ми је, пре свега, мој први стадион. Трудио сам се да одговорим Босни и Херцеговини радећи композицију Лејла коју сам поклонио БиХ и остварио велики успех. Те године сам награђен као најбољи композитор целог Еуросонга, а донијели смо и историјски успех БиХ."

Говорио је и о томе како се осјећа када је у Сарајеву:

"Мене Сарајево увек мења, увек се вратим у мало нормалнију фазу. Дођеш у Сарајево и све ти постане много нормалније. То волим у Сарајеву. Што то Сарајево од мене прави."

Новогодишњи концерт Жељко Јоксимовић одржаће на тргу БиХ. Обзиром да је, како је казао, перфекционист припреме ће трајати дуго.

"То мора да буде импозантно, да нико не буде ускраћен ни за један сегмент звучног и визуелног. С тим у вези још увијек радимо договоре. Долази нас око 70 у екипи. Биће то лепо организовано, тачно. Радим на томе да сви уживају у тој ноћи", рекао је Јоксимовић додавши да ће због припрема бити чешћи гост у главном граду БиХ:

"Имаћу неколико долазака, доћи ћу и непосредно пред новогодишњу ноћ да још неке ствари утегнемо. С обзиром на то да ја не идем на пробе, кад су концерти оваквог типа бићу и на пробама. Мало ћу ту да ћаскам са људима који пролазе. Није ми то ни оптерећење. Овдје кад сам био 2006. године кад сам радио Евровизију ниједан таксиста није хито да ми наплати вожњу. То је оно што је чудно мени овде и прија ми."

Говорио је и о односима са колегама из Босне и Херцеговине, те открио да ће у новогодишњој ноћи пјевати и хитове које је писао колегама музичарима у БиХ.

(БН/Н1)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Сарајлија

09.11.2019 15:04

Пу јбг..таман сам помислио да цу на миру да проведем НГ у куци , а сад ми ваља зену водити на концерт и смрзавати се цупкајуци..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цупкај

11.11.2019 06:01

код куце,а зена нека иде сама.