Изворинка се удала са 19 година, а после развода открила тајну!

Једна од наших најпознатијих певачица српске али и влашке изворне и народне музике, Изворинка Милошевић донедавно је чувала велику тајну, коју је једва изустила пред камерама.

Забава 01.11.2019 | 18:00
Изворинка се удала са 19 година, а после развода открила тајну!
Наиме, са својих седамнаест година, 1971. године, Изворинка се удала за тада познатог џез музичара Михаила Мишу Блама, који је био челиста Народног оркестра РТС-а, али и син познатог музичара, Рафаела Блама, који је управо и био један од оснивача Народног оркестра Радио Телевизије Србије.

Изворинка се од свог супруга Мише Блама, развела после 17 година брака, када је син Давид имао осам година.

Изворинкин живот није проткан скандалима, а многе је изненадила када је јавно у једној емисији открила своју велику тајну, а то је да се заљубила у млађег мушкарца:

- Зар мени у овим годинама то да се деси? Много ми се свидео, такав шарм и харизма, а много је био млађи. Срамота ме је и да изговорим колико. Ужасно је млад. Постоји пристојна граница. Ја имам сина који је мало млађи од њега. Мој син треба да погледа тог прелепог и преуметничког мушкарца - открила је својевремено Изворинка Милошевић.



Фолкерка је додала и да упркос осећањима сматра да тој љубави ипак неће дати шансу:

- То је катастрофа, мој син би се мене одрекао. Ја нисам имала самопоуздања. Испричала сам сину, он није ништа рекао. Том мушкарцу се више нећу вратити, то нема шансе.

Извор:Информер Фото:Принтсцреен/yоутубе

Коментари / 0

Оставите коментар