ЛШ: Звезда - тим за Тотенхем...

Вулић од почетка, Томане пре Павкова?! Чини се и да ће Ван Ла Пара добити још једну шансу. . .  

Фудбал 21.10.2019 | 23:10
ЛШ: Звезда - тим за Тотенхем...
Док су тренирали на новом Вајт Харт Лејну, чији ходници миришу на нове ствари, а унутрашњост одузима дах сваком Балканцу, играчи Црвене звезде су изгледали врло концентрисано и фокусирано на рад. Такви ће морати да буду и за 24 сата уколико желе да стекну основни предуслов да се из Тотенхемовог дома врате са позитивним резултатом. Или са позитивним утиском.

Тренер Владан Милојевић охрабрио је момке, који су кренули на пут Уједињеног Краљевства, речима да не жели да прича о изостанку Боаћија. Можда је то била јасна порука педантног стручњака на клупи црвено-белих да верује у Томанеа. Да, португалски нападач и бивши играч Тонделе биће први избор Владана Милојевића за сутрашњи меч. Очигледно је Звездин стратег проценио да Томане има више енергије да помогне тиму од Милана Павкова, који би могао да буде адут са клупе. Неће Томанеу утакмица у Лондону бити први велики испит у црвено-белом дресу. Био је стартер и против Олимпијакоса, када није ушао у шансу, нити се истакао асистенцијом, али… Стручни штаб предвођен Милојевићем је био задовољан остварењем момка који је против грчког шампиона претрчао нешто више од 11 километара. Од тога добар део у спринту. Такав темпо биће потребан играчима Црвене звезде у сутрашњем двобоју. Дакле, Томанеће имати задатак да стално искушава одбрану Тотенхема, да је притиска и можда олакша посао осталим саиграчима из офанзивног дела.

Португалац ће сутра забележити други старт у Лиги шампиона, а Милош Вулић – први.  Везиста из Крушевца је много пре гола Олимпијакосу почео да купује поверење стручног штаба и навијача. Био је на солидном нивоу и у тренуцима тимске кризе. Забележио је прве минуте у еминентном такмичењу у Минхену, затим је дошла та утакмица против Олимпијакоса. Некако је и било логично да Вулић сада добије карту за стартну поставу. Мирни Крушевљанин ће деловати у тандему са стандардним Кањасом који је одмарао током дуела са Радом.

Када је у питању одбрамбена четворка испред Борјана дилеме није било. Гобељић, Милуновић, Дегенек и Родић су оно најбоље што Милојевић има на располагању. Исто тако је јасно да ће Марко Марин бити на позицији десетке, док ће на једном крилу деловати Гарсија.

Остаје мало отворено питање ко ће деловати на левом боку заједно са Родићем. Све наговештава да ће Ван Ла Пара добити још једну шансу… Мада, нада се и Вукановић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар