Одржан помен убијеном Славиши Крунићу

У Гламочанима код Бањалуке  одржан је полугодишњи помен убијеном власнику Сектор секјуритија Славиши Крунићу. Истрага о убиству још увијек траје, док је мотив убиства непознат.

Република Српска 19.10.2019 | 16:25
Одржан помен убијеном Славиши Крунићу
Породица, пријатељи и сарадници запалили су свијеће на гробу Славише Крунића, чиме су обиљежили 6 мјесеци од његовог убиства. Славишин отац Драго Крунић каже да нема примједбу на људе који воде досадашњи ток истраге али и да зна колико ће бити тешко доћи до праве истине.

Још увијек,истиче, њему и његовој породици нико од надлежних није саопштио докле се стигло са истрагом.  

 „Мени је дуго 6 мјесеци али вјероватно се ту ради како би требало па можда то за службу није мало али ја кажем не могу још никога окривити нити могу нешто напамет причати. Све су информације на томе да се ради на томе  води се рачуна и познавајући неке ствари у животу мислим да ће то иначе ићи споро“, каже Драго Крунић, отац убијеног Крунића.  

Комшије и пријатељи породице Крунић дошли су да одају почаст убијеном Славиши Крунићу. Још увијек са невјерицом причају о свему што се догодило и надају се да ће истина о убиству ускоро изаћи на видјело. 

Славишу као пријатеља и породицу дуго познајем једна предивна породица гдје не прихватам ни дан данас да га нема. 

Ово није стварно у реду таквог момка и да се ћути и да  нема ништа дај боже да се открије налогодавац али ја се уздам у бога да ће бог казнити и све те који су и налогодавци и убице божија казна је највећа казна.   

Истрага и даље тапка и мислим да би родитељи његови кад би знали бар ко је то урадио бар мало одушка добили иако до гроба не могу одахнути. 

Славиша Крунић убијен је 22.априла у сачекуши код своје викендице у Гламочанима, недалеко од Лакташа. Том приликом убијен је и радник његовог обезбјеђења Жарко Павловић, а рањен возач Горан Илић.

Тада је убијен и један од нападача, Жељко Ковачевић, док се други нападач Бенеди Ђукановић, за којим је била расписана Интерполова потјерница, у јуну ове године предао полицији и налази се у притвору.