Удовица Томе Здравковића после 28 година отворила душу!

Недавно је навршено 28 година откада је преминуо Тома Здравковић, а његова супруга Гордана присећа се како је изгледао живот са певачем. Она се након његове смрти вратила у Канаду, где живи и њихов син Александар.

Забава 09.10.2019 | 16:00
Удовица Томе Здравковића после 28 година отворила душу!
- "Наш сусрет се догодило у Торонту сасвим случајно. Тома је певао у некој кафани, ја сам тада била јако млада и волела сам песму и кафану. Одатле је све почело, а након тога смо се венчали и живели заједно до његове смрти"- каже Гордана и додаје:

- "Кад дођем у Србију увек мислим да ћу се срести са њим. Док не дођем на његов гроб не могу да схватим да га стварно нема више." Није му замерала што је био заљубљиве природе.



-"Мени то није сметало, вероватно јер је он свуда проналазио инспирацију и сретао многе жене. Уопште не сумњам да се заљубљивао много пута, јер је био такве природе. Рецимо песма “Данка” била ми је јако драга, а кад сам упознала Данку онда ми је била још дража "- каже Томина супруга  и објашњава како је њихов брак опстао све те године:


"Све његове глупости, али и лепе ствари, то је био он. Стварно је било немогуће ту нешто променити. Понекад сам само хтела да му помогнем у одређеним ситуацијама, али никад му нисам нешто бранила или се свађала, већ сам само говорила: “проћи ће то, пусти, ако си се заљубио одљубићеш се”, и то је све ишло кроз шалу. Вероватно је ту било свега, али сам га ја гледала кроз другу страну".


Извор :Курир.рс/Блиц/ Фото Соња Спасић

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Хехе

09.10.2019 18:55

Легенде не умиру,лака му земља и вјецни рај.

ОДГОВОРИТЕ